БЕКУТА МОЛИЛА ЛЕКАРЕ ДА ЈЕ ПУСТЕ КОД МРКЕ: И даље неизвесно здравствено стање политичара

Новости онлајн

25. 11. 2021. у 15:48

ЗДРАВСТВЕНО стање Милутина Мркоњића и даље је неизвесно.

БЕКУТА МОЛИЛА ЛЕКАРЕ ДА ЈЕ ПУСТЕ КОД МРКЕ: И даље неизвесно здравствено стање политичара

Фото: З. Кнежевић/В. Данилов

 Услед компликација после уградње бајпаса Мрка је стављен на респиратор.

Како преносе београдски медији, певачица је наводно молила докторе да јој дозволе да буде све време уз Милутина јер је убеђена да би му се стање побољшало када би слушао њен глас и осетио њено присуство.

- Њему се преко ноћи стање погоршало и одмах су га прикључили на респиратор, међутим, нико се није усудио од лекара да даје прецизне прогнозе, јер је све неизвесно. Ана је молила да је пусте да буде поред Мрке, да га држи за руку и да му прича јер је убеђена да би тако што пре дошао свести. Била је спремна да спава у болничкој соби крај њега, јер верује да би га њено присуство опоравило - рекао је извор за медије.

Певачица се држи веома добро, а како је раније рекао извор, Бекутин блиски пријатељ, она је веома јака жена и нема времена да плаче, а верује да ће њен Мрка ускоро доћи кући.

Певачица је, и поред тешке ситуације и неизвесности, држала говор на сахрани Маринка Роквића, одржала је говор и на комеморацији Марини Туцаковић, а присуствовала је сахрани своје куме Мериме Његомир, где се такође потресним говором опростила од куме.

Бекута се на Мериминој сахрани поверила пријатељу, који је питао за Милутиново здравствено стање, да је политичар боље и да се надају да ће бити све боље, сазнаје Курир.

- Мрки је боље, бољи су резултати него јуче и доктори се надају да ће бити још боље - рекла је пријатељу Ана Бекута видно потресена, захваљујући му на бризи.

Подсетимо, Мрка је у августу ове године оперисао срчане залиске, а почетком новембра је опет хоспитализован како би му уградили пејсмејкер.

Тада ништа није указивало на то да ће му се здравствено стање нагло погоршати и да ће водити ову животну битку.

(КУРИР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)