ЛУД ПРОВОД УЗ "ХАРИКЕЈН", "ЛЕКСИНГТОН"... "Галерија музички фестивал" у Београду на води у суботу и недељу окупља познате извођаче

В. Н.

29. 10. 2021. у 12:28

МАНИФЕСТАЦИЈА названа "Галерија музички фестивал" биће организована у суботу и недељу, 30. и 31. октобра, у шопинг-центру "Галерија", у Београду на води, уз учешће популарних извођача забавне музике. Повод је прослава првог рођендана поменутог здања.

ЛУД ПРОВОД УЗ ХАРИКЕЈН, ЛЕКСИНГТОН... Галерија музички фестивал у Београду на води у суботу и недељу окупља познате извођаче

Фото АТА Images

Програм ће паралелно тећи на две бине. У суботу, на главној сцени, прво ће наступити Зои (18.30), која је популарност стекла песмама "Имам све", "Ђаволи" и "Јасно ми је". Бину затим преузима Цоби (18.55), који ће, како се најављује, песмом "Лето је" све моментално вратити на плажу. За крај првог дана, наступиће "Харикејн" (19.30), наше овогодишње представнице на "Евросонгу". Вече отвара, на другој бини, Ана Лазаревић, познатија као АН НА (18.00), а 18.35 на сцену стиже Анђелина. Њих две, као миљенице млађе популације, од 19.10 уприличиће упознавање и сликање са својом публиком.

У недељу, посетиоци ће на главној бини уживати из хитове Сергеја Ћетковића (18.30) и "Лексингтон бенда" (19.45). Публику очекује и Музеј селфија, на две позиције, где ће, како се најављује, моћи да се направе оригиналне селфи фотографије за успомену.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗГУБИЛИ СМО ВЕЛИКОГ ЧОВЕКА: Џенифер Лопез се емотивним речима опростила од колеге Реја Лиоте