СЛОБОДА МИЋАЛОВИЋ ПОЗИРАЛА СА ЋЕРКОМ: Глумица поделила фотографију са наследницом и изазвала одушевљење (ФОТО)

Novosti online

26. 10. 2021. у 19:47

ПОПУЛАРНА глумица Слобода Мићаловић ретко показује своје ћерке, а сада је фотографију са једном од близнакиња објавила на Инстаграму.

СЛОБОДА МИЋАЛОВИЋ ПОЗИРАЛА СА ЋЕРКОМ: Глумица поделила фотографију са наследницом и изазвала одушевљење (ФОТО)

Фото: Printscreen

Наиме, она је усликала себе и ћерку у веома емотивном моменту. Док се глумица смешка и позира, њена ћерка је љуби у образ.

Овај призор је одушевио њене пратиоце, који су одмах кренули да лајкују, али и коментаришу поменуту фотографију.

"Колико сте само слатке", "Мајка се највише воли", "Диван призор", "Ово је нешто најслађе што си објавила", "Ова слика ми је улепшала дан", гласиле су поруке пратилаца испод објаве.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/sloboda_micalovic_boba

 

Иначе, Слобода и њен супруг Војин Ћетковић потрудили су се да својим девојчицама пруже безбрижно детињство, бескрајну љубав, подршку, али и неопходно васпитање, које је данас кључно у формирању личности малишана. Иако се труде да их усмере ка вредностима, које су данас помало помућене, Војин каже да својим девојчицама не ускраћују оно што њихове вршњакиње подразумевају као саставни део свог дана.

Са девојчицама проводе време у природи, посвећено разговарају, али се труде и да их заштите од њихове велике популарности, јер како познати глумац каже, неке приче могле би оставити озбиљан траг на девојчице.

- Било нам је тешко када смо били млађи. Било је изузетно тешко када смо тек кренули да се забављамо, или када смо добили децу. Сматрам то одразом овог површног времена, у сваком смислу. Нас, с друге стране, као јавне личности, не штити ништа. Када изађем на улицу ја сам јавна личност, ти мени можеш да радиш шта хоћеш, а ја теби не смем ништа. Не постоји ништа што би заштитило мене и моју породицу. Никога није брига да ће нешто можда оставити траг на мојој деци касније - рекао је глумац раније.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)