ШАБАНОВА ПОРОДИЦА БЕСНА ЗБОГ "ТОМЕ": Боље да га нису ни споменули, него што јесу као шверцера цигарета!

Новости онлајн

26. 10. 2021. у 16:24

ПОРЕД Лепе Лукић која није задовољна представљањем свог лика у филму "Тома", Гоца Шаулић, жена легендарног певача Шабана Шаулића спремна је да поднесе тужбу због неприкладног приказивања њеног покојног супруга.

ШАБАНОВА ПОРОДИЦА БЕСНА ЗБОГ ТОМЕ: Боље да га нису ни споменули, него што јесу као шверцера цигарета!

Фото: В. Данилов/Инстаграм/филмтома

Наиме, Гоца се изнервирала када је видела како је Бјела представио њеног покојног супруга, односно, колико је на неприкладан и увредљив начин приказао публици Шабана.

- Баш су се сви изнервирали око тога. Реално, без везе је да од свега што је Шабан у животу урадио у филму буде поменут у контексту шверца цигарета и као "Ганци". Боље да су га прескочили. Зашто такву легенду сада омаловажавати на тај начин. Мислим да ће тужити Бјелогрлића, или тражити да се та сцена избаци или промени када буде рађена серија - открива Шабанов брат Хасан Дудић.

- Ја не знам ко је главни кривац што је мој брат понижен у том филму, да ли Бјела или неко други. Чиме је то Шабан заслужио? ... Ти узимаш једног Шабана, представљаш га као небитног, па га још и вређаш. Чему то? Урадио си филм о Томи, нека акценат буде на њему, био је легенда, али немој да вређаш друге уметнике. Видећу са породицом, ако треба и да тужимо да се са мог брата скине ова љага, нека то избаце из филма, из серије, њихов је проблем шта ће да раде. Нека га пусте да мирно почива на оном свету - закључио је Хасан, преносећи утиске породице Шаулић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Најбољи су кадрови иза сцене - снимање филма о Томи Здравковићу

 

(Свет)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)