МИЛИЦА МИЛША КРОЗ СУЗЕ О НАСТАВКУ "ИГРЕ СУДБИНЕ": Због Аде Каначки су јој претили, а због ове ситуације је бризнула у плач

Новости онлајн

23. 10. 2021. у 09:44

СЕРИЈА "Игра судбине", освојила је публику, а вест да ће се снимати и трећа сезона одушевила је све оне који су ревносно пратили и уз глумачку екипу били од првог дана.

МИЛИЦА МИЛША КРОЗ СУЗЕ О НАСТАВКУ ИГРЕ СУДБИНЕ:  Због Аде Каначки су јој претили, а због ове ситуације је бризнула у плач

Фото IMDb

Милица Милша нијее могла да сакрије емоције па је на "Првој" поручила:

- Драги моји, имам једну јако лепу вест. Због изузетно велике гледаности и милионског аудиторијума телевизија “Прва” је решила да настави снимање ваше и наше омијене серије Игре судбине. Гледамо се и даље, воли вас и љуби Ада Каначки - пише Блиц.

Милица је током снимања серије “Игра судбине” у многим сценама плакала, а на питање која је за њу била приватно најемотивнија, каже:

- Најемотивнија ми је била она када сам писала писмо синовима.

Посебно напете су биле сцене у којим се није знало да ли је дефинитивно убијена Ада Каначки, а глумица је тада открила да је добила прегршт порука подршке, али се и забринула за неке од њих.

- Поруке су кренуле по завршетку да пристижу. Жарка моле да васкрсне Аду. Писали су да ће организовати протесне шетње, ако то не уради. Неки прете, неки моле, док су поједини писали да су животно угрожени, да им је притисак скочио итд. Баш је било узбудљиво. Жарко је и раније рекао да ће направити шок у последњој епизоди прве сезоне и одржао је реч - каже главна актерка серије „Игра судбине“ Милица Милша.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ 

БОНУС ВИДЕО:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)