НЕМА ВИШЕ НИ ПРЕЗИМЕ, САМО ДВА СЛОВА: Суд одобрио, Кање Вест променио име! Ево како ће се сада звати

Novosti online

20. 10. 2021. у 23:55

КАЊЕ Вест одлучио је да направи велику промену у свом животу и да промени име.

НЕМА ВИШЕ НИ ПРЕЗИМЕ, САМО ДВА СЛОВА: Суд одобрио, Кање Вест променио име! Ево како ће се сада звати

Фото: АП

Адвокат Мишел Вилијамс одобрила је његов захтев и он се одсад зове Је (YЕ). Кање је одлучио да нам ни средње име ни презиме већ да једноставно понесе само два слова, а у свом захтеву предатом суду за овакав корак наводи “личне разлоге”. За ово име инспирацију је пронашао у Библији, а ево како је то свеобјаснио:

- Мислим да је YЕ највише коришћена ријеч у Библији и значи ‘ти’. Дакле, ја сам ти, ја сам ми, то смо ми. Ишао сам од Кање, што значи један једини до само Је, рефлектујући се на добро, лоше, збуњено, све у мени - објаснио је једном приликом на радијској емисији.

Своје ново име Кање је годинама користио као надимак на друштвеним мрежама, а тако је назвао и свој осми студијски албум. Жељу за променом имена изразио је још 2018. године, кад је на Твитеру написао:

- Уметник донедавно познат као Кање Вест. Ја сам ЈЕ.

Подсетимо, Кање и Ким Кардашијан су се развели, а након тога је откривено и да Кање поти од биполарног поремећаја, који карактеришу нагле промене расположења, од депресије до еуфорије. Можда је баш овај поремећај утицао на промену његовог имена.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)