НОРА, ВЕЉКО И ПЕТАР ЗА ЛЕПУ СЛИКУ СРБИЈЕ: Одабрани победници националног избора "Елит модел лук 2021"

В. Н.

18. 10. 2021. у 23:14

НОРА Масловар (17) и Вељко Луковић (18) из Београда национални су победници избора "Елит модел лук 2021" и такмичиће се у конкуренцији модела за светско ЕМЛ финале.

НОРА, ВЕЉКО И ПЕТАР  ЗА ЛЕПУ СЛИКУ СРБИЈЕ: Одабрани победници националног избора Елит модел лук 2021

Вељко Луковић, Петар Аничић и Нора Масловар, Фото промо

Ове године Србија има и представника у категорији "дигитални креатор/инфлуенсер". То је Петар Аничић, 16-годишњак популаран међу тинејџерима, са великим бројем пратилаца на "Тик току" и "Инстаграму".

Петар је већ представљао Србију на дечјем "Евросонгу" у Паризу, а сарадњу са "Дизнијем" је остварио дајући глас лику Алберта из анимираног филма "Лука". Аничић је, уједно, амбасадор Уницефа и говорник на њиховим трибинама. Очекује се да Петар крене стопама прве српске дигиталне победнице Јане Дачовић, која је потписала уговор са "Елит ворлд диџитал" групом.

Наредне године обележава се пет деценија постојања највеће светске агенције "Елит модел менаџмент". У складу са тим, планира се спектакуларно финале избора "Елит модел лук 2022" који је, вишедеценијску историју открио славне моделе - Синди Крафорд, Линду Еванђелисту, Жизел Буншен, Наташу Војновић, Адријану Лиму, Марију Вујовић, Коко Роша, Данијелу Димитровску, Кендал Џенер... У сусрет великом јубилеју, ове године, у складу са ситуацијом изазваном пандемијом, светско "Елит модел лук 2021" финале одржава се у дигиталној форми.

Национални победници присуствоваће виртуалним "Зум" кастинзима са "Елитовим" агентима и скаутима из целог света, где ће бити одабрано 15 финалиста у категорији модела (10 девојака и пет младића) и петоро међу дигиталним креаторима. Они ће учествовати у менторском програму са "Елитовим" директором едукације Коко Роша. По завршетку кампа биће проглашени победници.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)