ЕМОТИВНА ПОРУКА МИОДРАГА ЊЕГОВОЈ ОЉКИ: Дан након венчања глумачког пара огласио се Миодраг на Инстаграму (ФОТО)

Novosti online

17. 10. 2021. у 22:08

ГЛУМАЧКИ пар Миодраг Драгичевић и Оливера Оља Бацић, која је у другом стању, венчали су се у 16. октобра у Београду, а сада је глумац својој изабраници посветио емотивну поруку.

ЕМОТИВНА ПОРУКА МИОДРАГА ЊЕГОВОЈ ОЉКИ: Дан након венчања глумачког пара огласио се Миодраг на Инстаграму (ФОТО)

Фото: Инстаграм/ miodrag_misa_dragicevic

Наиме, Миодраг је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију са својом супругом, а уз њу је написао и подужи текст пун љубави.

- Хеј, Ољка, ово пишем нама. Да будемо снажни, да све што није лепо, а на шта наиђемо кроз живот прескочимо (прво ти на моје крке), па ја свој одраз који је остао од баскета, да све негативно што покуша да се закачи на наше позитивно само склизне и остане за нама и да се томе смејемо, да чувамо једно друго као што смо и до сада, будемо подршка једно другом, будемо сапутници који путују кроз живот са самопуздањем, срећни, задовољни, насмејани, ведрог духа, мисли, да се волимо и гурамо једно друго напред, кад год је то потребно. Ништа није јаче од нас самих - написао је он и додао:

- Хеј Ољка... Од данас смо још јачи тим. Тим који побеђује, а и ако дође некад до потешкоћа, заједничким договором тражимо тајмаут и направимо стратегију која је добтина комбинација. Волим те бескрајно. И као што каже Гиле, идемо даље.

Подсетимо, Оливера је у осмом месецу трудноће и они чекају своје дете, а за сада нису у јавности откривали пол бебе.

Глумачки пар се упознао током снимања серије "Жигосани у рекету", где Миодраг тумачи улогу кошаркаша Луке, а Оливера новинарке Татјане, а мало је требало да схвате да их осим глуме привлаче и љубав према природи, животињама и много чему другом.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: Најбољи су кадрови иза сцене - снимање филма о Томи Здравковићу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)