МИРКА СПРЕМНА ЗА ПЕТО ДЕТЕ: Глумица открила на који начин се вратила у форму након порођаја

Novosti online

17. 10. 2021. у 16:12

МИРКА Васиљевић, глумица која је недавно добила четврто дете, јавила се са Кипра и открила детаље о беби и боравку у болници.

МИРКА СПРЕМНА ЗА ПЕТО ДЕТЕ: Глумица открила на који начин се вратила у форму након порођаја

Фото: Принтскрин Јутјуб

Глумица се породила на Кипру, где њен партнер Вујадин Савић тренутно има ангажман, а сада је признала како се тако брзо вратила у форму након порођаја, с обзиром на то да су сви видели њен снимак како игра.

- У најмању руку спремна сам за пето дете, ако не и више. То су класичне шале на мој рачун. У форму сам морала да се вратим због обавеза према своје троје деце, која имају домаће, контролне, прохтеве. Нисам имала луксуз да се жалим и одмах сам упала у машину. Морам да функционишем како би ми као велика породица постигли све током дана – рекла је Мирка у "Премијери", па се осврнула на ситуацију са вирусом корона у месту где она борави:

- Овде нема великог броја заражених, најосновније мере су присутне, без маске се не иде нигде, ограничен је број људи, скупови… Нису престроге мере, али их сви поштују. Ја сам у болницу ушла у петак, а у суботу сам је напустила, нисам стигла да видим како је у болници. Беба је у реду, ја сам у реду, није било перипетија.

Подсетимо, Мирка је недавно добила ћерку која је добила име Аника.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - МИРКА ЂУСКА, ПА РАСТУРА: Глумица 10 дана од порођаја игра на прослави

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)