ПРИЧАЛИ СМО КОБНЕ НОЋИ: Прошло је 14 година од Тошетове смрти, она се последња чула са њим - осетио је да ће нешто лоше да му се деси!

Novosti online

16. 10. 2021. у 00:52

ЧУВЕНИ македонски певач Тоше Проески трагично је изгубио живот у 26. години 16. октобра 2007. године, у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на ауто-путу у Хрватској.

ПРИЧАЛИ СМО КОБНЕ НОЋИ: Прошло је 14 година од Тошетове смрти, она се последња чула са њим - осетио је да ће нешто лоше да му се деси!

Фото: Архива Новости

Вести о његовој погибији потресле су цео Балкан, а многи ни данас, 14 година касније, не могу да се помире са великим губитком.

Тошетове бројне колеге из године у годину емотивним речима обележавају годишњицу његове смрти и путем друштвених мрежа исказују тугу због превеликог губитка, а мало је познато да је управо једна од његових колегиница и блиских пријатељица, македонска певачица Елена Ристеска, била последња особа са којом се Тоше чуо телефоном пре него што се упутио на кобно путовање.

Како је истакла једном приликом за медије, била је сигурна да је Тоше предосетио да ће се нешто лоше десити након што јој је у њиховом последњем разговору изговорио речи које као да су слутиле на крај.

Фото: Принтскрин

- Волели смо се међусобно. Увек смо дуго разговарали о свему, чак ме назвао из Аустралије. Такође смо разговарали и те кобне ноћи пре одласка у Хрватску, а ја још увек тврдим да је осетио да ће се нешто лоше догодити. На крају разговора, рекао ми је да ћемо га видети за неколико дана, али дубоко је уздахнуо кад је рекао: ‘Ако Бог дозволи’ – испричала је једном приликом Елена и наставила:

Фото М. Анђела

 

- У том тренутку није ми било чудно, док се следећег дана нисам пробудила и сазнала да је погинуо. Кад је моја мајка, у неверици, рекла да се догодила несрећа, знала сам да је то истина - изјавила је и додала да након његове смрти није одржала ниједан концерт, а да не отпева бар једну његову песму.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)