ДЕВОЈКА ДАРКА ЛАЗИЋА ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ: Певач се сукобио са Барбаром, јер јој се на журци набацивао његов колега?

Novosti online

15. 10. 2021. у 22:41

ДАРКО Лазић и Барбара Бобак како преносе медији сукобили су се након прославе коју је почетком октобра организовао њихов колега Срећко Кречар поводом пунолетства ћерке.

ДЕВОЈКА ДАРКА ЛАЗИЋА ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ: Певач се сукобио са Барбаром, јер јој се на журци набацивао његов колега?

Фото: Инстаграм/Дарко Лазић

Певачева девојка завршила се у болници, са крагном око врата. Пре него што су се њих двоје обрачунали, Лазић је ушао у сукоб са Урошем Живковићем. Дарко је, према речима извора, посумњао да се његов колега набацује Барбари, па га је напао пред свима.

Дарко Лазић у болници

- На тој прослави су сви били пијани. У једном тренутку настао је курцшлус између Уроша и Лазића. Дарко га је пред свима оптужио да гледа у његову девојку и да јој се набацује. Говорио му је:

- Ти мислиш да сам ја будала, да не видим шта радиш. Дебилу један. Сељачино, муваш Барбару пред мојим очима!" Свашта му је изговорио... Речи није бирао. Живковић је био у чуду јер ништа није урадио. Срећко је потом скочио да их раздвоји јер су почели да се бију. У целом том хаосу Дарко је насрнуо и на Кречара и сломио му чашу у руци. Крв је липтила на све стране и Кречар је морао да иде на ушивање. Журка се претворила у пакао - прича певач са естраде који је инсистирао на анонимности.

Према његовим речима, Барбара је насрнула на Дарка да заштити Живковића:

- И она је била под гасом, а покушала је да одбрани Живковића. Викала је на Лазића, избламирала га пред свима. Ни она не зна да се понаша. Касније, када су кренули кући, њих двоје су наставили да се свађају и ударају. У колима је тек био хаос. Барбара је повредила врат. Морали су хитно да је одвезу у болницу. Тамо су настале те фотографије. Ето, она зна да демантује јер их је срамота шта су направили под дејством алкохола. Срамота их је јер им се сви смеју што не знају да се понашају - завршава певач.

Срећко је хтео од Дарка да узме чашу, па се посекао

- Ја сам се ту нашао случано. Били смо на весељу. Срећко је хтео од Дарка да узме чашу, па се посекао. Све остало не желим да коментаришем - рекао је Урош за "Курир".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)