УМЕСТО НА ПОЛИГОН, ОДВЕЗАО СЕ У КАФАНУ: Томин пријатељ открива - Једва га закрпили кад је прошао кроз црвено

Novosti online

09. 10. 2021. у 08:33

ФИЛМ "Тома" Драгана Бјелогрлића који тренутно пуни биоскопске сале у Србији, поново је оживео лик легендарног шансоњера и донео нам прегршт прича о Томи Здравковићу које до сада нисмо имали прилике да чујемо.

УМЕСТО НА ПОЛИГОН, ОДВЕЗАО СЕ У КАФАНУ: Томин пријатељ открива - Једва га закрпили кад је прошао кроз црвено

Фото: И. Митић

Томин дугогодишњи пријатељ и колега Зоран Калезић, открио је сада "Томине тајне" о којима никада раније није причао.

Једна се тиче чињенице да је Тома возио без возачке дозволе.

- Возио је аутомобил, али никада није положио. Сматрао је да му не треба ако зна да вози. Тад је било завршено да ми положимо, ја први возио, дошао ред на њега, а он каже 'полигони, кромпири'. Уместо да оде на полигон, она је видео једну кафану, ушао у једносмерну с комшијом и рекао му да иду да попију- испричао је.

Калазић је испричао и да га је једном приликом Тома позвао у три ујутру да оду до казина у Панчево, а када га је одбио кренуо је сам.

- После сат времена зове ме рођак, исто Калезић, начелникк на Хируршкој клиници и каже: 'Дођи по овог твог, закрпили смо га'. Ја дођем, њему нога у гипсу, глава замотана, само му је нос штрчао. Он ме тада напао: 'ВИдиш шта си ми урадио, је л' видиш?'. Кажем му да нисам ја крив што је прошао кроз црвено код Лондона и тролејбус га ударио. Срећом, имао је јак ауто, па је преживео- закључио је.

(Република)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: ГОДИШЊИЦА СМРТИ ТОМЕ ЗДРАВКОВИЋА: Говори Драгана Бјелогрлића и Жељка Јоксимовића

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)