"УКИНУЛА САМ МУ ТО": Девојка Андрије Милошевића о почетку љубавне романсе са глумцем

Novosti online

06. 10. 2021. у 11:29

ГЛУМАЧКО-партнерски пар Александра Сандра Томић и Андрија Милошевић са нестрпљењем чекају да постану родитељи, а радосна вест да чекају бебу их је усрећила, јер су је дуго прижељкивали.

УКИНУЛА САМ МУ ТО:  Девојка Андрије Милошевића о почетку љубавне романсе са глумцем

Фото: Инстаграм

Сандра је једном приликом открила како је изгледао почетак Андријине и њене романсе.

- Ништа спектакуларно нисам мислила о њему. Ми смо се упознали када сам дошла да радим дечју позоришну представу "Мала сирена" у позоришту "Бошко Буха". Тек сам била завршила академију, а он је био јако љубазан и фин - казала је будућа мајка.

- Касније, када смо почели да се забављамо, утицала сам на то да се боље облачи. Откада смо у вези има све бољи и бољи стил одевања, што је за мене велики комплимент. Нема више шљокица, циркона и шарених змајева. То је укинуто - додала нам је Томићева.

Андрија и Сандра су, подсетимо, били одушевљени кад су сазнали да ће се коначно остварити као родитељи, док је она одлучила да је време да посао остави по страни.

- Када су сазнали да ће постати родитељи Андрија и Сандра су скакали од задовољства. То им је била велика жеља, која им се сада испунила. Многи су им већ сада предвидели да ће бити брижни родитељи, а то се види када се са децом својих пријатеља играју. Сандра је одлучила да се повуче из позоришта како би се посветила трудноћи. Срећне вести рекли су само најближима - рекао је извор за "Блиц".

ZAPRATITE NPORATL NA FEJSBUKU

 

БОНУС ВИДЕО:

Darko Lazić potvrdio vezu sa Barbarom

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)