“ВРЕЂА МИ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ”: Због ових слика Харису Џиновићу “не пада на памет” да прати ћерку Ђину на друштвеним мрежама (ФОТО)

Novosti online

26. 09. 2021. у 19:23

ЋЕРКА певача Хариса Џиновића, Ђина Џиновић врло је популарна на друштвеним мрежама.

“ВРЕЂА МИ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ”: Због ових слика Харису Џиновићу “не пада на памет” да прати ћерку Ђину на друштвеним мрежама (ФОТО)

Фото В. Данилов

Међутим, њен познати тата одбија да је прати на истима. Како је истакао, на памет му не пада то да чини.

- Не пратим и не пада ми на памет. Да ја пратим како је напућила усне, избацила задњицу и сада је то главна прича. То не могу никако, вређа ми интелигенцију. Или да гледам „Задругу“, „Парове“, ове ријалити програме па не могу то себи допустити, заиста - признао је Харис.

- Сада, узму мобилни у руке и он их васпитава. Мобилни је главна ствар у смислу едукације. Ево, код мене седи у соби и не изађе по цео дан да види шта ми радимо. Схватам ја да старији људи и родитељи нису интересантни, то је било и код нас. Једва смо чекали да им видимо леђа. Међутим, има и других ствари, не можеш 24 сата бити на телефону, очи ће ти испасти и онда та сликања и постављање на Инстаграм и тако даље. Ако је то главна преокупација, онда ја нисам паметан - објаснио је Џиновић за "Аваз".

- За ово ново доба ја могу рећи да је глупо. Ове младе генерације све друго раде, осим оно што би требало. И данас су обавезе човека исте као што су биле и прије 3.000 година, да спава, једе и ради. А ово данас мени све личи на забаву, то је ваљда тако кад су ти родитељи под главом, можеш да радиш шта хоћеш, јер ти је све остало, егзистенцијално осигурано. Не би њима пао ТикТок на памет да немају елементарних ствари које чине живот. Требали би устати ујутро у пет сати па да одраде смену. Ја ово данас ништа не признајем - отворено је рекао певач.

Иначе, његова наследница већ дуже време у вези је са фудбалером Андрејем Ђурићем (18). А у оквиру текста погледајте неке од Ђининих врелих фотографија, због којих је Харис не прати на друштвеним мрежама.

БОНУС ВИДЕО - Блиста у белом: Драгана Мирковић најавила турнеју

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)