СТРАШНИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА БРИТНИ СПИРС: Отац јој контролисао чак и СМС поруке

Novosti online

26. 09. 2021. у 11:43

ДОКУМЕНТАРАЦ Бритни Спирс под називом "Тхе Неw Yорк Тимес Пресентс: Цонтроллинг Бритнеy Спеарс" изнети нови детаљи о односу певачице с оцем Џејмијем, који је годинама уназад био њен старатељ, пише "Паге Сиx".

СТРАШНИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА БРИТНИ СПИРС: Отац јој контролисао чак и СМС поруке

Фото ЕПА

Наиме, у документарцу се тврди како је Џејми Спирс имао толико контролу над животом своје кћерке да јој је чак контролисао поруке, телефонске позиве и историју претраживања на интернету.

У овом документарцу поред осталих говорио је и Алекс Власов, који је радио у тиму који је чувао певачицу од 2012. до 2021. године. Он је истакао да му је певачицин отац наредио да стави родитељски надзор на Бритнин мобилни.

- Бритни је хтела да набави Ајфон и то је била огромна ствар за њих. Сви су били забринути. Мој шеф ми је пришао и питао ме постоје ли неке услуге праћење на Ајфону за које знам. Питао сам га како то мисли, на шта је он рекао: ‘Па, родитељски надзор. Постоји ли начин на који се може ставити родитељски надзор на Ајфону?’ Тада ми је шеф објаснио да надзиру Бритнине комуникације путем мобилног ради њене властите сигурности и заштите - испричао је Алекс.

Подсетимо, певачицин отац Џејми је почетком септембра затражио од суда да прекине старатељство над ћерком, које је имао 13 година.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)