ТВОЈ РАДИО – ТВОЈИ ХИТОВИ: Нови сајт Радио "Новости" пружа нове могућности, једним кликом до музике по жељи

В.Н.

25. 09. 2021. у 16:00

ЈЕДНА од најстаријиих београдских радио станица, која је у етру већ готово 30 година, пружа нову могућност својим слушаоцима и посетиоцима сајта радионовости.цом - избор музике по расположењу и афинитетима.

ТВОЈ РАДИО – ТВОЈИ ХИТОВИ: Нови сајт Радио Новости пружа нове могућности, једним кликом до музике по жељи

Фото: Новости

Уз фм радио (104,7МХз) где се током целог дана, из минута у минут, емитују најновије вести из земље и света, новина је и избор музике по жељи. По принципу „изабери по својој жељи“ нови, дигитални канали нуде богату плеј листу музике, за сваког по нешто...еx-yу популарна музика, домаћа поп и роцк, страна поп и роцк, евергреен, класична, фолк...до навијачких песама. Музички микс који пружа уживање док сте у аутомобилу, у канцеларији или код куће.

Од далеке 1993, године, када је стартовао програм нове београдске радио станице, Радио „Новости“ је до данас препознатљив широј слушалачкој публици по профилисаном музичком правцу и кратком, информативном садржају. У складу са новим трендовима инсистира се на брзом, модерном, актуелном и атрактивном програму, имајући у виду све бржи темпо живота и непрестану потребу за доступном информацијом. Умајући у виду да музика има активну улогу у опредељивању слушалаца, уз максимално инсистирање на квалитету Радио “Новости” (104,7 МХз) емитује популарну музику са јасним циљем да и даље егзистира као урбани, градски, комерцијални радио који програм емитује на територији Београда и за грађане Београда. Са раширеном мрежом станица у целој земљи које емитују вести „Новости“ може се рећи да има националну заступљеност.

Нове могућности на нашем сајту испуниће захтеве и најизбирљивијих слушалаца. Једним кликом сами бирате музику и садржај по жељи.

www.радионовости.цом

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)