ГЛУМИЦА ПРЕКРШИЛА ВАЖАН ДЕО УГОВОРА: Бред и Анђелина боре се за имање вредно 164 милиона долара

Novosti online

24. 09. 2021. у 08:48

ХИЉАДУ хектара француског имања Шату Миравал деле Анђелина Џоли (46) и Бред Пит (57), то место је за бивши пар некада имало посебно значење, јер су тамо одржали тајно венчање 2014. године.

ГЛУМИЦА ПРЕКРШИЛА ВАЖАН ДЕО УГОВОРА: Бред и Анђелина боре се за имање вредно 164 милиона долара

Фото: Танјуг/АП

Анђелина је сада оптужена за покушај продаје своје половине, без да је дала Бреду право да први у том случају откупи њен део некретнине.

Имање је вредно 164 милиона долара, а бивши супружници су постали равноправни власници тек кад је Бред преписао 10 одсто удела у власништву Анђелини, па нису више били у размери 60 - 40.

Наводно је као део њиховог договора била и ставка да морају међусобно да се консултују пре евентуалне продаје, што Анђелина није испоштовала.

Џоли је папире за развод предала још 2016. године, а након тога пар је добио подељено старатељство над петоро деце, која су још увек малолетна. Анђелина жели да има потпуно старатељство, те тренутно траје борба и на том пољу између бивших супружника.

Подсетимо, уз сина Медокса (19), пар има петоро малолетне деце: Пакса (17), Захару (16), Шајло (14) и близанце Вивијен и Нокса (12).

БОНУС ВИДЕО: 

ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ПЕВА НА ВЕНЧАЊУ ТЕРЗИЋЕВОГ СИНА: Младенци плесали док им је Чола певао на увце

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)