МАРИНА У СВЕТУ МУШКАРАЦА: "Кувам када ми се кува, пишем када ми се пише" - Овако је изгледао њен породични свет

С. К.

22. 09. 2021. у 11:50 >> 12:46

СИМБОЛ дискографије за оне који прате музику, па и оне који је не прате, одувек су били Марина и Фута.

МАРИНА У СВЕТУ МУШКАРАЦА: Кувам када ми се кува, пишем када ми се пише - Овако је изгледао њен породични свет

Фото: Н.Фифић

Брачно - уметнички пар био је појам за највеће хитове и заслужан за прослављање звезда у нашој земљи, па и региону. За овај двојац није било тајни када је у питању музика, речи или ноте. Њихове текстове волели су рокери, забавњаци и народњаци.

Марина и Фута су у браку добили двоје деце. Нажалост, изгубили су сина Милоша који је преминуо када је имао 24 године. Приликом једног дружења са екипом из “Новости“, почетком деведесетих година причали су о несташлуцима њихових малишана.Такође, нису крили да њихови синови имају музичку егзибицију, што се и дан данас показало као истина, јер њихов син Милан Радуловић Лаћа, данас је познати композитор.

Фото: Принтскрин/ Зоран Кузмановић

Те давне 92. године, Марина и Фута били су срећна породица са своја два сина. Дечаци су се прерушавали из улоге у улогу, у једном монету су били панкери а у другом већ копија Мајкла Џексона. Тада шестогодишњи Милан, представио се као кантаутор, и из свег гласа певао песму посвећену свом брату: „Мића вози своју девојку. Своју девојку, све у клуг…“ Тога дана гитаре су трештале и чуло се дозивање оца „ајде Футке“, па уз његову помоћ, настајале су мале композиције.

Фото: Принтскрин/Сабор

 - Живим сама у свету мушкараца. Чак нам је и мачка мушког рода. Зове се Рамбо. Навикла сам на сву ту гужву и ја заправо не могу без тога, истакла је Марина пре скоро 30 година за “Новости“.

Својевремено је за “Сабор“ Марина рекла:

- Живимо супер. Каква правила, какви бакрачи! Лежемо кад нико не леже, устајемо кад нико не устаје. Може да ради ко шта хоће – да руча када му се руча, да спава када му се спава… Нико никога не гуши и не малтретира. Кувам када ми се кува, пишем када ми се пише.

Фото: Принтскрин/Сабор

 

Подсетимо, Марина Туцаковић је изгубила сина 2008. године, када је затекла његово беживотно тело у соби. Ова трагедија оставила је велики утисак на њу, али ни поред тога никада није престала да ради и ствара сва дела која дан данас представљају естраду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)