ИМАЛА ЈЕ БРАК ПРЕ ФУТЕ: Марина је била удата за овог музичара, а посветила му је хит који сви певамо

Novosti online

21. 09. 2021. у 23:28

ПОСЛЕ дуге и тешке болести, у 67. години преминула је Марина Туцаковић, музички текстописац.

ИМАЛА ЈЕ БРАК ПРЕ ФУТЕ: Марина је била удата за овог музичара, а посветила му је хит који сви певамо

Фото: Принтскрин

До последњег дана свог живота била је у складном браку са Александром Радуловићем Футом, али мало коме је познато да је Марина имала још један брак иза себе.

Наиме, Маринин први муж био је Ненад Стаматовић, гитариста групе "Булевар", преноси Yугопапир. У једном од својих интервјуа, давне 1983. Марина је говорила о тадашњем новопеченом супругу.

- Неца је мој "мајстор за пољупце", "тако ми добро ради све". Он је мој најбољи лек за све немирне сне - рекла је Марина тада и открила како изгледа један рокерски брак.

- Као и сви други. Рецимо ја почнем: "Кикирики слан, драги добар дан." А он мени: "Точна као сат, цоки ме у врат, ораси и мед, а у срцу лед, само један сат, цоки ме у врат. И врло брзо ја сам схватио да си обична и празна - рекла је Марина у интервјуу за "Yугопапир".

Такође је признала и да ли су јој мушкарци сами по себи инспиративни:

- Ја сам супер пријатељица с многима. Дивно сарађујемо и много их све волим. Богдана, Футу, Брацу, Оливера и наравно мог Нецу - истакла је она у поменутом интервјуу.

Након развода од Ненада, Марина се удала за Александра Радуловића Футу, са којим је била у браку до последњег дана свог живота. Са њим је добила два сина, Милана и Милоша, а 2008. године доживели су породичну трагедију, када је Милош преминуо.

БОНУС ВИДЕО: НОВАК ЗАПЕВАО "ПУКНИ ЗОРО"! Погледајте снимак о ком прича Србија, Ђоковић одушевио госте

(Курир/Yугопапир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)