ПОД ЈОРГАНОМ ЈОЈ НАПИСАЛА ЈЕДНУ ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ ПЕСАМА: Цеца открила детаље сарадње са Марином Туцаковић

Новости онлајн

20. 09. 2021. у 19:25

МАРИНА Туцаковић преминула је синоћ, 19. септембра у 67. години живота, а за живота написала неколико хиљада текстова за најпознатија имена са домаће јавне сцене.

ПОД ЈОРГАНОМ ЈОЈ НАПИСАЛА ЈЕДНУ ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ ПЕСАМА: Цеца открила детаље сарадње са Марином Туцаковић

Фото: Принтскрин

Међу њима је певачица и Светлана Цеца Ражнатовић која је од почетка своје каријере сарађивала са Марином, па су се тако и спријатељиле због чега певачица сада тешко подноси њену смрт.

Ражнатовићева је заједно са Жељком Ражнатовићем Арканом и Марином Туцаковић 1996. године гостовала у емисији “Минимакс” где је Цеца открила детаље заједничке сарадње, као и како су настале неке њене песме.

Хитмејкерка која је оставила велику заоставштину хитова који ће се певати дуги низ година тада је испричала је да највише на свету мрзи рокове.

Фото: В.Данилов

– Ја радим искључиво како ме срце вуче и кад ме вуче. Највише на свету мрзим када ми неко каже да морам да напишем текст за три дана. Никако не волим рокове. Највише волим да радим ноћу, али радим и дању… – причала је Марина, а онда ју је Цеца прекинула и том приликом испричала анегдоту:

- Једном приликом сам је затекла под јорганом, када је видела да долазим сакрила је текст иза леђа. Значи, под јорганом је кришом писала. Одмах сам је питала: “Шта си то написала, брзо вади”. Марина ми онда каже да текст није за мене, а ја: “Ма вади тај текст да видим шта си написала”… Тако је настала песма “Девојко вештице”.

Подсетимо, Лаћа је недавно изјавио да је Марини рак дојке метастазирао на јетру, плућа, мозак и кости, а пре само неколико дана је добила нападе гушења проузроковане опаким вирусом короне, па је неко време била прикључена на кисеоник и инфузију, али је на крају издахнула.

(АЛО)

БОНУС ВИДЕО:

Ко је убио Славка Ћурувију?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)