БИЛИ СУ ЗАЈЕДНО ЧЕТИРИ ГОДИНЕ: Марина Туцаковић је написала хитове Оливеру Мандићу, лудо га је волела, а он је оставио због лепших и млађих

Novosti online

19. 09. 2021. у 22:30

АУТОРКА највећих хитова на домаћој музичкој сцени Марина Туцаковић, напустила нас је данас након дуге и тешке болести.

БИЛИ СУ ЗАЈЕДНО ЧЕТИРИ ГОДИНЕ: Марина Туцаковић је написала хитове Оливеру Мандићу, лудо га је волела, а он је оставио због лепших и млађих

Фото: Н. Фифић и Д. Миловановић

Марина је 20 година била у складном браку са Александром Футом Радуловићем.

Седамдесетих година прошлог века била је у љубавној вези са певачем Оливером Мандићем, који је тада био на почетку музичке каријере.

Певач је једном приликом потврдио да је био у вези с Марином и да је након раскида она патила за њим.

- Марина и ја смо били у вези четири године. За време нашег забављања написала ми је 'Љуљај ме нежно'. Пошто сам објавио ту нумеру, раскинули смо. Оставио сам је због млађих и лепших девојака. Тада је кренуло лудило у мом животу, а она је вероватно патила - рекао је Мандић и додао:

- Наша сарадња се наставила и после раскида. Хвала јој што ми је написала дивне текстове и после тога на мојим албумима. Радила ми је све песме осим 'Дође ми да вриснем твоје име' и 'Бобане' - испричао је Мандић пре неколико година за београдске медије, а потом додао да су ипак после турбулентног раскида остали у пријатељским односима.

ЗЈовановић

Иако је тврдила да никад нису крили своју љубав, Марина је говорила да се не сећа баш свих детаља из романсе с Мандићем.

- Било је то тако давно. Више се и не сећам. Оливер је био пресладак младић, увек дотеран и потпуно другачији. Носио је кошуље и панталоне. Нисмо се скривали, него тада наша веза никога није занимала - испричала је Туцаковићева својевремено.

Марина је својевремено открила и да је она главни "кривац" за то што је Оливер постао певач.

- Имао је дивне песме, али није желео да пева. Убедила сам га да треба да пева, а не да даје песме другима. Није он неки велики певач као Харис Џиновић, али је имао специфичну боју и начин певања. Постигла сам са њим велики успех, као и он са мном. Његове песме ће живети заувек - рекла је.

FOTO: Ataimages

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)