ПОХОД НА ТВ ОСКАРА: Додела ЕМИ награда први пут уживо у Србији

Јл. Б.

20. 09. 2021. у 18:51

ЉУБИТЕЉИ серијског програма широм планете са нестрпљењем ишчекују да виде ко ће ове године однети престижна признања у америчкој телевизијској продукцији.

ПОХОД НА ТВ ОСКАРА: Додела ЕМИ награда први пут уживо у Србији

Водитељ Седрик де Ентертејнер, Фото Промо

У ноћи између недеље и понедељка биће одржана 73. додела Еми награда, а први пут у Србији пренос уручења телевизијских Оскара биће емитован уживо на каналу АМЦ. Прошле године због пандемије вируса корона церемонија је имала онлајн издање, а ове се одржава уживо у "Мајкрософт театру" у Лос Анђелесу са ограниченим бројем присутних номинованих и њихових гостију. Водитељ је глумац и стенд-ап комичар Седрик Антонио Кајлс, познатији као Седрик де Ентертејнер.

Већ један сат иза поноћи пратићемо емисију посвећену доласку звезда на црвени тепих, а од два до пет ујутру и уручење награда. На каналу АМЦ од 6.40 почиње филмски маратон одабраних наслова, а у 22.00 биће емимтована једночасовна специјална емисија са кључним детаљима 73. свечане церемоније.

Међу изабраним насловима, највише номинација, по 24, имају Нетфликсове серије "Круна" и "Мандалоријанац", а не заостаје ни "Слушкињина прича" са 21 номинацијом. Хоће ли одлична серија "Мер из Истауна" успети да победи ништа мање квалитетну конкуренцију у којој је и мини-серија "Дамин гамбит"? Да ли ће Оливија Колман добити златну статуету за ролу британске краљице Елизабете Друге у драми "Круна" или ће то бити њена колегиница Ема Корин за улогу принцезе Дајане у истој серији? Фаворити за победу су и глумци Кејт Винслет, Џејсон Судејкис, Елизабет Мос, Џилијан Андерсон, Џин Смарт, Џош О'Конор, Пол Бетани, Кетрин Хан и други.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)