МИЛОШ ТИМОТИЈЕВИЋ О ИНТИМНИМ СЦЕНАМА У "ПЕВАЧИЦИ": Милици није било лако на снимању "врућих" кадрова серије!

Новости онлајн

19. 09. 2021. у 09:37

СЕРИЈА "Певачица" с Милицом Павловић у главној улози привукла је велику пажњу већ од прве епизоде, која је премијерно приказана пре неколико дана.

МИЛОШ ТИМОТИЈЕВИЋ О ИНТИМНИМ СЦЕНАМА У ПЕВАЧИЦИ: Милици није било лако на снимању врућих кадрова серије!

Фото И. Цанић

Поред Милице, у серији гледамо и Милоша Тимотијевића, који игра композитора Владу Видака.

- Обрадовао сам се баш када су ми понудили нешто овако. Сматрам да нисам глумац који само игра полицајце и опасне момке, већ да кроз друге улоге могу да покажем другог себе. То ме је највише привукло да будем у овом пројекту, јер ми је понуђена улога која ми до сада никада није нуђена. Наравно, оберучке сам прихватио - рекао је Милош.

Током снимања је радио са Александром Ковач, јер је, како каже, желео да максимално дочара улогу композитора, али највећу пажњу привукле су његове интимне сцене с Милицом.

- Ако је акциона сцена, онда то није проблем дочарати. Разлика је у начину снимања, јер дуже траје реализација. Ако је нека сцена садизма, онда је то много већи проблем. У 'Певачици' су најосновније интимне сцене и није ништа проблематично, ласцивно или било шта друго. Само је требало показати једну врсту топлине и љубави коју имају Ивана и Влада у серији. То је оно на чему смо радили највише, да публика и људи поверују да су они заљубљени једно у другог - открио је глумац.

Милош у серији дели највише кадрова са певачицом Милицом Павловић, па је све занимало како је било сарађивати с њом будући да је у оваквом пројекту још нисмо гледали.

- Сасвим солидно. Морао сам да будем отворен за сарадњу. Био сам свестан да њој неће бити лако. Један део енергије на сету смо морали да утрошимо у то да се она пре свега осећа удобно, да јој не буде превише стресно, јер ако буде тако, онда неће моћи да да сто одсто себе за то што је требало. Полако смо радили. Из дана у дан је било све боље и квалитетније. Мислим да смо на крају успели да одрадимо добар посао - искрен је био Тимотијевић.

Бонус видео:

Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

 

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)