"НИШТА МИ НИЈЕ ПАЛО СА НЕБА": Софија Милошевић искрено о почеку каријере и заједничком животу са Луком Јовићем

Новости онлајн

18. 09. 2021. у 09:53

МАНЕКЕНКА Софија Милошевић је данас у вези с Луком Јовићем и остварена је и као мајка, али венчање с фудбалером се још није десило.

НИШТА МИ НИЈЕ ПАЛО СА НЕБА: Софија Милошевић искрено о почеку каријере и заједничком животу са Луком Јовићем

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/Софијамило

Пре него што је упознала Луку говорила је како ће је венчање "натерати" да одрасте, а у ствари је одрасла много раније будући да није само жена фудбалера, како је многи посматрају.

- Алексеј је центар мог универзума. Откад га имам желим да му будем добар пример, било чиме да се бавим. Не сумњам да ме неки посматрају као жену фудбалера, али ме то не погађа, јер радим од 14. године. У ствари, прве паре зарадила сам са седам година. У време када овде није било стране штампе ујак је из Италије доносио старе бројеве магазина "Вогуе". Кад их мама прелиста, ја изађем на улицу и продајем их - испричала је Софија оно што јавност до сада није знала.

- Мада сваки дан Богу захваљујем на животу који водим, мислим да ни Луки ни мени није пао с неба. Иза мене је много зноја, суза, стрепњи, ружних животних ситуација, десет година проведених далеко од породице... Но, све то ме је очеличило, а 16 година проведених у модној индустрији, током којих сам радила с великим брендовима, донеле су ми драгоцено искуство - признаје лепа манекенка.

Фото: Инстаграм/софијамило

Када је у питању дете и заједнички живот с Луком, Софија је открила да не мисли да је потпуно одрасла, већ да се уозбиљила, што је било неопходно.

- Често ми Лука каже: "Старија си од мене, али си веће дете". Ако већ говоримо о годинама, нагласићемо да сам старија шест, а не седам година, што је број до кога се дође ако се гледају подаци са Википедије. Када сам једном познанику рекла које сам годиште, почео је да ме убеђује да сам годину дана старија. После показивања личне карте одговорио је: "Али у Википедији пише...", каже Софија и истиче да јој лепота није пресудна у избору партнера.

Фото: ATA Images

- Колико год волим лепоту саму по себи, уверена сам да је у међуљудским односима карактер пресудан. Зато, када се у причама с пријатељима стигне до љубоморе, никада не кажем "не може да нађе тако лепу као ја", већ неће наћи тако шармантну и паметну.

- Људи мисле да се шалим кад испричам да Луки шаљем фотографије лепих девојака уз коментар: "Види како добро изгледају". Ја стварно немам проблем да жени која је лепа то и кажем. Једино не знам да ли му је укус префињенији од мог или је лукав, али најчешће каже: "Па, и није нешто нарочито", испричала је и додала:

- Мислим да је пола-пола. Лука је у великој мери прихватио мој укус. Слатко ми је кад видим како бира баш оно што бих и ја. Слично се дешава и мени, једино што не могу да га пратим баш у свему, јер је као Том Сојер. Бар пет пута дневно мора да осети такмичарски дух, било да је реч о шутирању на кош или некој друштвеној игрици. Супер је што има синове, па кад још мало порасту, ето забаве.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

Ивана Петерс интервју:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)