МАРИНА У ТЕШКОМ СТАЊУ: Огласили се лекари Туцаковићеве - Животно је угрожена, нема ни 40 килограма!

Novosti online

17. 09. 2021. у 09:58

МАРИНА Туцаковић у уторак је хоспитализована у КБЦ Драгиша Мишовић, где јој је пружена пуна лекарска нега и налази се под будним оком лекара.

МАРИНА У ТЕШКОМ СТАЊУ: Огласили се лекари Туцаковићеве - Животно је угрожена, нема ни 40 килограма!

Фото: Принтскрин

Према речима професора др Пеђе Савића, заменика директора КБЦ Драгиша Мишовић, она је и даље у животној опасности.

Поред тешке малигне болести са којом се Туцаковићева бори већ годинама, вирус корона је додатно погоршао њено здравствено стање.

- Негде сам прочитао да је Марина скинута са респиратора, жена је у екстремно тешком стању, првенствено због своје малигне болести, а ковид је само додатно погоршао ситуацију. Жену у таквом стању би и грип однео, а посебно овако нешто - започео је разговор професор Савић.

- Она је и даље респираторно нестабилна, са метастазама на плућима и короном... На одељењу је интензивне неге, животно угрожена. Интубирана је када је примљена у болницу и прикључена на респиратор, са максималним протоком кисеоника. Из ове куће сигурно нико није дао информацију да је Марина ван животне опасности, јер то није истина. Жена је у екстремно лошем стању, то није због короне већ због малигне болести. Када сам је видео... Жена не личи на себе, истопила се, нема 40 килограма - рекао нам је др Предраг Савић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)