СА ШЕСТ ГОДИНА ЗАДОБИО ТЕШКЕ ОПЕКОТИНЕ НА ЛИЦУ: Синанов син није имао лако детињство, ово је његова животна прича! (ФОТО)

Novosti online

12. 09. 2021. у 19:46

СИН легендарног певача Синана Сакића, Ален Сакић кренуо је очевим стопама и остварио се на реп сцени, али и као близак сарадник Стефана Ђурића Расте.

СА ШЕСТ ГОДИНА ЗАДОБИО ТЕШКЕ ОПЕКОТИНЕ НА ЛИЦУ: Синанов син није имао лако детињство, ово је његова животна прича! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Како не воли превише да се експонира у медијима, о његовом животу се мало тога зна. Ипак познато је да имао тешко детињство, не само због сиромаштва него због задобијених тешких опекотина на лицу због којих је прошао дуг процес лечења.

Ален је Синанов син из другог брака са Сабином Сакић, а са само шест година задобио је тешке опекотине због чега га је отац водио чак у Индију на лечење, међутим, ожиљци на његовом лицу су и данас видљиви.

Он је 2015. године доживео и саобраћајну незгоду када се аутомобилом закуцао у бандеру, која је потом пала преко његовог возила. Срећом, он и његова супруга, с којом је био у возилу, задобли су само лакше повреде.

Ален Сакић је сада у срећном браку са женом са којом је 2019. године добио близанце. Репер свог оца Синана често спомиње, како на друштвеним мрежама, тако и у својим интервјуима.

Након смрти Синана Сакића јуна 2018. године, Ален је желео да сачува успомену на покојног оца, па је окупио другаре са којима је нацртао мурал на Дорћолу, где је певач живео.

Осликан је у црно-белој боји са незаобилазном цигаретом у руци уз стих из његове песме "Живот да стане не сме".

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)