БОРБА ЗА СТАРАТЕЉСТВО ЈОШ УВЕК НИЈЕ ГОТОВА: Бивши муж Тање Савић се враћа у Србију, ангажовао тим адвоката

Novosti online

11. 09. 2021. у 22:29

БОРБА за старатељство над децом између Тање Савић и њеног супруга Душана Јованчевића изгледа да још увек није готова.

БОРБА ЗА СТАРАТЕЉСТВО ЈОШ УВЕК НИЈЕ ГОТОВА: Бивши муж Тање Савић се враћа у Србију, ангажовао тим адвоката

Foto: Фото: Instagram.com/tanja_savic_private

Иако су синови почетком лета по налогу суда из Аустралије враћени певачици, њен супруг, како пишу домаћи медији, ускоро долази у Београд где ће пред нашим државним органима покушати да врати наследнике. Он са тимом својих адвоката покреће процес за заједничко старатељсво над децом.

Према речима извора за медије, Душан је припремио доказни материјал који ће изнети током спора и показати да је он родитељ који брине о деци на прави начин и да не заслужује да буде одвојен од малишана. Он на то има право јер деца, али и он су држављани наше земље.

- Душан је очајан што је раздвојен од синова. Труди се да са Тањом буде у колико је могуће добром односу због деце да би могао да их чује и види бар преко видео позива. Ускоро долази у Београд да докаже како заслужује да и он има пођеданко права да буде старатељ синовина. Тањи то никако не одговара јер она сматра да наследници треба да буду са њом. Биће ту још проблема између њих - тврди извор близак породици Савић за "Курир".

Душана је потврдио ова сазнања поменутог портала.

- Ја сигурно нећу од своје деце да одустанем. Борићу се за њих. Борићу се за правду и истину докле год сам жив. Радим на томе стално. Лопта се већ котрља. То је спор процес, али тако иде - рекао је Душан.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)