ЉУДИ СЕ ПАРАЛИШУ КАД САЗНАЈУ ДА БОЛУЈУ ОД РАКА: Потресна исповест Софије Вергаре која је прошла кроз пакао са опаком болшећу

Новости онлајн

25. 08. 2021. у 17:36

ГЛУМИЦА и водитељка Софија Вергара имала је 28 година када су јој доктори након једног рутинског прегледа саопштили да има карцином штитне жлезде.

ЉУДИ СЕ ПАРАЛИШУ КАД САЗНАЈУ ДА БОЛУЈУ ОД РАКА: Потресна исповест Софије Вергаре која је прошла кроз пакао са опаком болшећу

Фото: Инстаграм

Тај тренутак, признаје, никада неће моћи да заборави, а недавно се глумица свега присетила, па истакла колико је важно да се људи, када је најтеже, држе заједно.

- Са 28 година и током једне рутинске контроле, мој лекар је приметио квржицу на мом врату. Неколико тестова сам урадила и онда сам сазнала шта је у питању. Рак штитне жлезде… Кад сте млади, ту реч „рак” када чујете, не знате где ћете пре. Почнете о толико ствари да размишљате. Али, трудила сам се да не паничим. Решила сам да се добро, добро информишем. Тако да сам прочитала све чега сам се домогла, само да сазнам што више - причала је она.

У том периоду, иначе, Софија је била самохрана мајка и тек на почетку каријере, а тек девет година касније јој је припала улога Глорије у серији "Модерна породица" због које сада нема ко је не зна.

Вергарова је срећом сазнала шта је по среди у право време, па је и успела релативно брзо да победи, напомињу страни медији.

Кад се излечила, међутим, била је највише захвална породици, поред лекара, јер су се држали чврсто и заједно, као никада пре.

- Тад сам много шта научила и не само о тој страшној болести. Кад је криза, бољи смо уједињени. Зар није било тако и прошле године, кад нас је све „склопила” корона? Очигледно је да смо увек бољи заједно. Тако да и ако ћемо и против рака, сигурно је да ћемо бољи бити заједно - закључила је она.

(АЛО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима