"ОЧЕКУЈЕ ВАС ПРЕЛУДА ЖУРКА"- ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЋ О НАСТУПУ НА MUSIC WEEKU

Промо

20. 08. 2021. у 16:48

ОНА је једна од главних звезда последњег дана Belgrade Music Week фестивала, и њен наступ публика с нестрпљењем очекује. Позната по одличној атмосфери на наступима, Теодора Џехверовић и за недељу, 29. август, на Ушћу најављује спектакл!

ОЧЕКУЈЕ ВАС ПРЕЛУДА ЖУРКА- ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЋ О НАСТУПУ НА MUSIC WEEKU

Фото: Промо

- Друштво, очекује вас мој пребруталан наступ, прелуде журка, ја буквално не могу да дочекам, и верујте ми да такав догађај не смете да пропустите! - обратила се фановима на Инстаграму Теодора. 


Теодора и њени фанови у последње време често на мрежама тагују Војажа, јер она на наступима изводи његове песме, а с обзиром на то да је и Војаж најављен као један од хедлајнера на затварању фестивала – остаје питање да ли ће то њих двоје можда коначно и наступити заједно на сцени.

Затварање Music Week фестивала обележиће наступи младих звезда популарне музике, а осим Теодоре и Војажа, у недељу 29. августа на Ушћу наступају и Nucci, Hurricane, Девито, Angellina, Газда Паја, Ђ Мике Риде и Тара. 

У интервјуима које су давали ових дана, Војаж, Nucci и Газда Паја истицали су да једва чекају да наступе сви заједно пред београдском публиком, тако да фанови већ очекују незабораван провод. 

Велике регионалне звезде које ће наступити у петак и суботу су Марија Шерифовић, Петар Грашо, Саша Матић, Јелена Карлеуша, Сенида, Лексингтон, Едита и многи други. 

HAPPY HOUR АКЦИЈА 1+1 САМО ДАНАС У УШЋУ

Капацитет фестивала ће ове године бити ограничен због мера, па своју улазницу треба да набавите на време. Уколико улазнице купите данас у ТЦ Ушће или путем еФинитy мобилне апликације од 17 до 21х, уз сваку купљену улазницу добијате још једну улазницу за тај дан на поклон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)