ЉУБАВ ВУКА И ВЕРЕ НА ИСПИТУ: Почело снимање 2. полусезоне серије "Тајне винове лозе"

М. Ј. М.

07. 08. 2021. у 09:46

СНИМАЊЕ друге полусезоне "Тајни винове лозе", у продукцији Телекома Србија и Metro productions, почело је у петак, а серију ћемо гледати на каналу Суперстар ТВ.

ЉУБАВ ВУКА И ВЕРЕ НА ИСПИТУ: Почело снимање 2. полусезоне серије Тајне винове лозе

Марко Васиљевић и Војин Ћетковић / Фото Суперстар ТВ

Сценарио за 36 нових једносатних епизода интригантне породичне саге о љубави и вину, настао је по идеји Дејана Караклајића и мотивима Мирјане Бобић Мојсиловић. Сценаристи су Ива Митровић и Марко Поповић, а редитељи Ана Мариа Роси, Горчин Стојановић, Дејан Караклајић и Марко Глушич.

Нове епизоде воде нас кроз почетак заједничког живота Вука и Вере. Видећемо да ли ће опстати љубав за коју су се тешком муком изборили, као и да ли ће Верина винарија "Смиљанић", упркос изгорелом винограду, успети да заврши бербу на време и да испоручи огромну количину првокласног вина "Теодора" Французима. Видећемо и да ли ће Вук успети да раскрсти са прошлошћу. Док Вера отпочиње истрагу о родитељима које је изгубила као мала, над дом породице Томовић, надвија се нова моћна и мистериозна фигура, Коста, контроверзни бизнисмен, добротвор или злотвор...

У глумачкој екипи су Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Марко Васиљевић, Вања Ненадић, Милица Зарић и други, а у новим епизодама придружиће им се и Никола Којо, Драгана Мићаловић, Наташа Јањић, као и још нека глумачка имена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)