ИМАМ МОГУЋНОСТ ИЗБОРА: Цеца отворено о односу са децом и кућним пословима

Novosti online

04. 08. 2021. у 11:20

ФОЛК звезда Цеца Ражнатовић, која је недавно имала спектакуларан наступ у Врњачкој Бањи на којем је био и њен дечко Богдан Срејовић, открила је како изгледа њен живот када се камере угасе.

ИМАМ МОГУЋНОСТ ИЗБОРА: Цеца отворено о односу са децом и кућним пословима

Foto: Instagram/cecaraznatovic

Певачица је прво открила да ли обавља кућне послове. 

- Моја мама је инсистирала на томе да Лидија и ја на време научимо све што се тога тиче, али бих ја сада лагала када бих рекла да то и радим. Не уживам у томе нити ме то интересује. Да се разумемо, да морам, наравно да бих то радила. Ништа од тога није ми страно, већ просто, имам могућност избора- рекла је Цеца. 

Познато је да са сестром Лидијом и њеном породицом живи у истој кући већ годинама. 

- Лидија и ја, као и наша деца, веома смо везани. Ми смо велика и компактна породица која живи заједно и тако функционишемо већ годинама. Да ли је ту мама или тетка у моменту када нека одлука треба да се донесе, небитно је. На исти начин функционишу и моја деца. Код нас је све спонтано и опуштено- истакла је Цеца и открила да ли и данас стално зове и проверава Вељка и Анастасију, као што је то чинила када су били млађи.

- Апсолутно! Они су моја деца доживотно и већ су се навикли на то. Када су били тинејџери бунили су се, а сада знају када ја позовем да им је боље да се јаве, него да будем упорна док их не добијем- закључила је Цеца Ражнатовић.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)