ЈОШ ЈЕДНА БИВША ГА ИСПРОЗИВАЛА: Српска манекенка подржала руску плесачицу, а онда се огласио и Милош Биковић (ФОТО)

Novosti online

01. 08. 2021. у 23:44

ИВША девојка Милоша Биковића, плесачица из Русије, Арина Волошина шокирала је пратиоце на Инстаграму када је обелоданила детаље везе са глумцем.

ЈОШ ЈЕДНА БИВША ГА ИСПРОЗИВАЛА: Српска манекенка подржала руску плесачицу, а онда се огласио и Милош Биковић (ФОТО)

Фото: Танјуг

Наиме, она Милоша представила безосећајним егоцентриком, који не мари за туђа осећања, те је истакла да је због њега изгубила годину дана свог живота.

Иза Арининих речи чврсто је стала и друга бивша девојка Милоша Биковића, манекенка Барбара Таталовић, која већ неко време износи суптилно своје не баш тако позитивно искуство у вези са њим.

- Заклела се земља рају да се све тајне сазнају - рекла је Барбара у кратком видеу.

Фото: Инстаграм/Барбара Таталовић

Убрзо се поново огласила.

- У нашој земљи се одавно људској, искреност и поштење мање ени него репутација. Е, па баш из разлога што велика већина вас мисли да ова млада девојка (Арина Волосхина) жели нешто из освете или пораза, ја ћу да се огласим - написала је манекенка. - Све наведено у том тексту препознајем. Могла бих једино да додам низ гнусних ствари које сам доживела из целе ове ситуације и да од целе ове ситуације направимо један ријалити. То није поента. Поента је да станем у заштиту тој храброј девојци и да маси која верује у фарсу потврдим да то шта је написала и те како има смисла.

- Даље не желим да улазим у све ово, нити своју породицу, момка и најближе увлачим у блатои фарсу која је презентована маси и у коју маса слепо верује. То је, чини ми се, борба са ветрењачама - закључила је Барбара.

Фото: Инстаграм/Барбара Таталовић

Биковић се није оглашавао овим поводом, а сада је на Твитеру написао коментар на ову тему. Наиме, једна корисница Твитера поделила је његову фотографију из коју је написала "Остани неометани краљ", алудирајући на актуелну ситуацију.

Ево шта је Биковић на то одговорио:

- Умирем да чујем шта ће да кажу Аглаја и Кристина из вртића" - написао је кратко Милош.

Он је подсетио на дугогодишњу изабраницу Аглају Тарасову, која је после раскида са њим за њега имала само речи хвале, али и Кристину, коју није представио као своју изабраницу.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)