СРБИЈА И СРПСКА ИГРАЛЕ И ПЕВАЛЕ: Крај јула обележили концерти Цеце Ражнатовић, "Рибље чорбе", Калиопи...

М. Ћ.

01. 08. 2021. у 20:23

БРОЈНИ концерти популарних звезда поп, рок и народне музике у земљи и региону обележили су суботње, последње јулско вече које ће публика, жељна добре забаве, дуго памтити.

СРБИЈА И СРПСКА  ИГРАЛЕ И ПЕВАЛЕ: Крај јула обележили концерти Цеце Ражнатовић, Рибље чорбе, Калиопи...

Фото АТА Images

Светлана Цеца Ражнатовић приредила је прворазредни спектакл посетиоцима у Врњачкој Бањи на стадиону малих спортова "Коцка", где је стигла у пратњи свог дечка, бизнисмена Богдана Срејовића. Фолк звезда је направила делиријум певајући и играјући у црвеној хаљини са дубоким шлицом и бујним деколтеом. Пажњу је привукла и нова фризура, са бујним афролокнама. Цеца је скакала боса, махала српском заставом, а њен драги је одушевљено на "Инстаграму", уз кратак снимак, написао "Браво, бејби".

На "Бањалучким данима музике" публика је у петак, на простору воденог парка "Аквана", хорски певала хитове "ЈУ групе" и "Освајача", док је суботња завршница протекла у знаку још једног нашег великог бенда насталог седамдесетих година, "Рибље чорбе". Бањалучани су емотивно одали почаст преминулом Миши Алексићу. У публици се завијорило платно са његовим ликом, уз натпис "Миша заувек". На топао пријем је наишао и Марко Луис, који се срдачно поздрављао са највернијим обожаваоцима у првим редовима.

Нишлије су, за крај јула, на простору Бановине уживале у наступу македонске поп диве Калиопи. Ни невреме није спречило сјајан провод, а одушевљена уметница је на "Инстаграму", после проспаване ноћи, још увек узбуђена написала:

- Стајали сте два и по сата на киши, грмљавини и невероватном ветру. Певали сте, плесали и славили живот са нама све време. И даље се питам како је дан који је био невероватно топао и са ведрим небом, могао да се заврши олујом, 15 минута пре концерта, али нисте дозволили да прича стане. Замолили сте нас да не престајемо да свирамо до касно у ноћ. Мокра до коже, али пресрећна и пуна утисака. Имам осећај да је моја душа још увек у Бановини. Људи, каква ноћ.

БАЈАГА НА АНТИЧКИ НАЧИН

ПОСЛЕ спектакуларног концерта 16. јула на Ташмајдану, Бајага и "Инструктори" су наставили са наступима по региону. Минулих дана својим хитовима су разгалили Македонце. Наступили су у петак у охридском "Античком театру", а сутрадан на простору археолошког налазишта Хераклеја у Битољу, па нема сумње да је, обе вечери, јединствен амбијент допринео посебном угођају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)