ИГОРУ ЈЕ ДАНАС РОЂЕНДАН, СЕВЕРИНА НИЈЕ ЧЕСТИТАЛА: Сви коментаришу - сада је више него јасно да нису заједно!

Новости онлајн

30. 07. 2021. у 22:06

ИГОР Којић данас, 30. јула, слави 34. рођендан, а од певачице Северине, ни трага ни гласа, што многи сматрају као додатни доказ да они више нису заједно.

ИГОРУ ЈЕ ДАНАС РОЂЕНДАН, СЕВЕРИНА НИЈЕ ЧЕСТИТАЛА: Сви коментаришу - сада је више него јасно да нису заједно!

Фото: Инстаграм

Наиме, Игор је на Инстаграму поделио честитку од сестре Наташе Којић, док му Северина јавно није честитала рођендан, као што је то радила претходних година.

- Срећан рођендан мом брату. Највише на свету - написала је Наташа уз заједничку слику из детињства.

Којић бар за сада није открио где и са ким слави рођендан, а сви су приемтили да је изостала певачицина честитка, а на профилу данас поделила само фотографију из једне рекламне кампање.

Подсетимо, прошле године Северина је на дан рођења свог супруга објавила заједничку фотографију и емотивну поруку којом му је честитала рођендан.

- Овом дивном мушком створењу, Игору Којићу, срећно упловљавање на 33 окретаја! Срећно, љубави - написала је тада Севе, али фотографија је неколико месеци касније нестала с њеног профила.

Игор је такође обрисао све заједничке фотографије са Северином, а оставио је само две на којима позира с њеним сином Александром.

Игор и Северина више се не прате на Инстаграму, а како дуго нису виђени у јавности, шушка се да су се одавно наводно развели.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)