НИСАМ ПЛАНИРАО ДЕТЕ С АНОМ: Раста искрено о односу са певачицом - признао да и даље осећа њену љубав

Новости онлајн

30. 07. 2021. у 21:51

РЕПЕР Стефан Ђурић Раста проговорио је о односу са бившом супругом Аном Николић.

НИСАМ ПЛАНИРАО ДЕТЕ С АНОМ: Раста искрено о односу са певачицом - признао да и даље осећа њену љубав

Фото: Принтскрин/Ата

- Са Аном се десила љубав на први поглед. Нисам знао да ће она бити жена са којом ћу имати дете. Никада ништа нисам планирао, све сам остављао да се само деси. Сам брак са њом се десио потпуно природно, непосредно... Једном смо се пре наступа договорили да ћемо да одемо до матичара и да ћемо се венчати. То је тако и било. Никога нисмо обавестили, али апсолутно нико није знао, ни њен брат, баш нико. Чак су се и љутили. Породица је осетила као да нису добродошли - рекао је Раста.

Он се присетио њиховог почетка везе и истакао да никада нису планирали брак, али ни дете, већ се то само од себе десило.

- Ана и ја смо се доста дуго забављали пре него што су медији то сазнали. Тајно смо се виђали. То су биле организације како да се видимо, а да то неко не сазна. То нам је било битно - прича он и додаје:

- Чак ни дете нисмо планирали. Нисам размишљао као да имам 30 година и да је време да имам дете. То се просто десило. Људи су ми говорили да ћу постати свестатан колико то може да промени човека, нисам веровао. Мислио сам да сам непроменљив, али се то испоставило погрешно. Нисам могао да замислим себе да мењам пелене.

Раста је открио да је њихова романса "пукла" од превише емоција.

- То је био турбулентан однос, али не у смислу да смо имали толико свађа и проблема. Наш однос је био као неки спот који никако да се заврши. То је било лудило. Путовали смо, ишли на журке, константно смо живели тај неки живот. У једном моменту то није било нешто што је рационално. То је био моменат кад смо схватили да ипак живимо овоземљаске животе и да имамо по један живот.

На питање како коментарише то што Ана Николић неретко истиче да је он њена највећа животна љубав, репер је одговорио:

- Осетио сам ту њену љубав. Морам да признам да сам је чак осетио и када сам био у затвору. Пре тога у сваком моменту. Толико смо били посвећени једно другом да то просто није било здраво - рекао је Раста.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)