ДРАГАНА МИРКОВИЋ У МАЛОМ ЗВОРНИКУ: Певачица направила концерт за памћење (ФОТО)

Novosti online

30. 07. 2021. у 12:58

ДРАГАНА Мирковић је звезда чија каријера траје деценијама, а у четвртак увече одржала је концерт на градском тргу у Малом Зворнику.

ДРАГАНА МИРКОВИЋ У МАЛОМ ЗВОРНИКУ: Певачица направила концерт за памћење (ФОТО)

Фото: Инстаграм/ dragana_mirkovic

Више од дванаест хиљада људи уживало је у музичком спектаклу, који је трајао преко три  сата, а у публици су се нашли људи из Србије, али и Босне И Херцеговине, Хрватске, Црне Горе, чак И Словеније. Неки од обожавалаца прешли су више стотина километара да би видели Луче из Касидола, која им се одужила онако како најбоље уме – песмом.

Овације којима је дочекана нису јењавале нити једног тренутка, публика је све време углас певала са својом миљеницом а најемотивнији тренутак био је када је Драгана затражила да се обезбеђење између ње и публике уклони и на сцену извела своје најмлађе фанове.

- Шеснаест месеци, од почетка пандемије, нисам ни долазила у ове крајеве, а последњи концерт имала сам пре годину дана, и толико сам се ужелела дружења са публиком да су ме понеле емоције одмах по изласку на сцену – рекла је Драгана и пожелела да се период иза нас никада не понови.

- Волела бих када би се све вратило у нормалу што пре и томе се надам свим срцем. Овакви концерти јесу пут ка томе, и пресрећна сам што сам имала поново прилику да запевам онима који ме воле. Бескрајно су ми недостајали, не бих желела да више икада правимо оволику паузу у дружењима - додаје она.

Концертом у Малом Зворнику Драгана је отворила своју летњу турнеју током које ће се на отвореним просторима дружити са фановима, а најављен је и спектакуларни концерт 20. августа у Крагујевцу, у коме ће фолк звезда наступити први пут после две и по деценије. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)