СПЕКТАКЛ УЗ ПОСЕБНЕ МЕРЕ: У Врњачкој Бањи од 5. до 7. августа одржава се "Лавфест"

Г. Ћ.

25. 07. 2021. у 08:23

МУЗИЧКИ фестивал "Лавфест", 15. по реду, биће одржан од 5. до 7. августа у Врњачкој Бањи, а посетиоце на укупно пет бина очекују наступи бројних познатих имена светске и домаће, углавном, техно и електро музичке сцене (Локо Дајс, Мајкл Биби, "Аполонија", Џејми Џонс, Патрик Топинг...).

СПЕКТАКЛ УЗ ПОСЕБНЕ МЕРЕ: У Врњачкој Бањи од 5. до 7. августа одржава се Лавфест

Фото "Лавфест"

По речима организатора, фестивал је спреман да безбедно и сигурно дочека госте из целог света, а спектаклу ће моћи да присуствују сви који имају потврду о вакцинацији или негативан PCR тест (не старији од 72 сата), потврду о прележаној корони (не старију од шест месеци) или било који антигенски тест урађен у овлашћеној лабораторији који није старији од 48 сати.

У циљу стварања најбезбеднијих услова унутар фестивалског простора, за све са купљеним тродневним комплетом улазница "Лавфест" је омогућио бесплатно антигенско тестирање у врњачкој спортској хали, уз одштампану регуларну или ВИП улазницу за фестивал и лични документ.

Осим тога, антигенско тестирање по повлашћеној цени од 490 динара уз купљену карту, биће омогућено и у простору непосредно пре уласка на фестивалску локацију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)