ЗЛОЧИН У СЕНТИ: Снима се друга сезона серије "Мочвара" у режији Олега Новковића

Јл. Б.

16. 07. 2021. у 11:13

ПРВА сезона напете полицијске серије "Мочвара", која је постигла велики успех, добија наставак.

ЗЛОЧИН У СЕНТИ: Снима се друга сезона серије Мочвара у режији Олега Новковића

Фото Промо

Нових десет епизода стилски и визуелно се наслањају на претходне, а иза њих стоји иста екипа на челу са ауторима, редитељем Олегом Новковићем и сценаристкињом Миленом Марковић. Главни јунак, инспектор Никола Крсмановић (Горан Богдан) истраживаће низ окрутних убистава, али и истовремено открити тајну властитог порекла. Видећемо како се инспектор мења и како је спреман да прашта. Он добија и достојног наследника у лику Атиле Селеша, кога тумачи млади војвођански глумац Роберт Ожвар. Радња друге сезоне дешава се у Сенти, у наизглед идиличном војвођанском месту, на обали реке, где неколико породица живи, влада и одлучује о животу и смрти.

- За разлику од прве сезоне, која је била доста мрачна, баш је била права мочвара, више ми се свиђа у другој сезони што идемо у супротном смеру. Место је Сента, Војводина, спржена равница, лето, врућина, зној, дијаметрално супротно од првог дела - каже Горан Богдан.

Горан Богдан, Фото Промо

Према његовим речима, у наставку, чије је снимање тренутно у току, злочин није толико бруталан, а радња иде дубље у ликове и доноси спрегу мелодраме и правог ноар кримића.

- Лик Крсмановића је у првој сезони доста растрзан и мрачан, бори се са својим демонима из прошлости, док у другој сезони он дође до зида. Све приче му се затворе, само је питање да ли ће отићи скроз, нестати, умрети или ће наћи неку нову снагу - објашњава Богдан.

И други ликови, попут инспекторке Милке, коју игра Јана Бјелица, умногоме ће се разликовати у другој сезони, јер ће доживети драстичну трансформацију.

Продуцентска кућа "Фајерфлај" и "Телеком Србија" стоје иза "Мочваре" чије емитовање се очекује током следеће године на каналима Суперстар ТВ и РТС 1.

ГЛУМАЧКО ПОЈАЧАЊЕ

У СЕРИЈИ играју већ виђени глумци из прве сезоне Марта Бјелица, Дејан Дедић, Бојан Жировић, Стефан Трифуновић, којима се придружују нова лица Сара Климоска, Соња Колачарић, Милош Тимотијевић, Марко Јанкетић, Лидија Кордић, Катарина Марковић, Драган Мићановић, Ања Павићевић, Ненад Стојменовић, Слободан Бода Нинковић и многи други.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)