КОМШИЈЕ ПРОГОВОРИЛЕ О АНИ НИКОЛИЋ: Раста никад није био код куће - она је пожртвована мајка!

Новости онлајн

04. 07. 2021. у 18:54

ПЕВАЧИЦА Ана Николић након развода од Стефана Ђурића Расте живи са ћерком Таром сама у њиховом стану на Вождовцу.

КОМШИЈЕ ПРОГОВОРИЛЕ О АНИ НИКОЛИЋ: Раста никад није био код куће - она је пожртвована мајка!

Фото: Инстаграм/Ана Николић

Сада су њене комшије проговориле о Ани и откриле каква је она заиста.

- Често имам прилику да је видим са ћеркицом Таром. Баш је пожртвована мама. Раније, док је Тара била беба, није је испуштала из руку, стално ју је носила. Сада када је одрасла, често знају да прошетају по крају, до оближњег ресторана, а Ана када нас види поприча са нама. Морам да признам да баци увеке неку фору која нам измами осмех. Много је смешна док прича у позитивном смислу. Нико није очекивао да ће бити тако пожртвована мама. Сви смо мислили, имаће дадиље, неко ће други бринути о беби, када оно, супротно. Баш нас је изненадила и то лепо- каже комшиница из Анине улице.

Фото: Инстаграм

Једна старија госпођа такође је у суперлативу причала о комшиници Ани.

- Наша Анчи! Колико је смршала, претерала је. Боље да је остала мало пунија, она је права луткица. А, и овај њен често долази, видим бесан ауто се паркира. Узме ћеркицу, буду по неколико сати заједно и када је врати мала изађе из кола са неколико кеса играчака. Није био он за њу. Њој треба неки старији, зрелији мушкарац, да је води кроз живот, да јој буде ослонац. Овај Риста, како ли се већ зове, је млад и певач је, па никада није био кући. Често јој долази и мајка и брат. Мајка јој је као девојчица. Тек када сам видела њену мајку схватила сам на кога је лепа Ана - прича ова старија комшиница, која каже да је често испред куће па може да испрати све што се дешава у дворишту певачице.

- Има и она једну жену која јој долази да јој чисти. Рекла бих да Ана руча по ресторанима, да не зна да кува. А и што би кувала, није луда. Жена као она треба само да буде лепа, да брине о себи и детету. Може да заради да се храни по ресторанима. Увек вуче неке кесе. Зна по најмање пет, шест да извуче из аутомобила. Видим је често кроз прозор да се фотка на улици, па се намешта, а овим момцима из зграда оће очи да искоче, али нико нема храбрости да јој приђе. Углавном само дечурлија траже да се фотографишу са њом и то претежно девојчице - каже комшиница.

Из оближње продавнице признају да ретко када имају прилику да је виде.

- Често сврати да узме воћа и поврћа. Баш је љубазна. Ако не жури, онда зна да се исприча са нама. Увек је насмејана, никада је нисмо видели нерасположену, а зна и да остави бакшиш - наглашава продавачица.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)