"ЛУКАС НИЈЕ БИО НА МОМ СПИСКУ ЗВАНИЦА": Огласила се Александра Пријовић након што је фолкер открио детаље са свадве Живојиновића

Novosti online

02. 07. 2021. у 18:16

ВЕЛИКУ прашину изазвао је одломак из књиге Аце Лукаса у ком је певач написао да је на свадбу Александре Пријовић и Филипа Живојиновића био позван да пева, а не као гост.

ЛУКАС НИЈЕ БИО НА МОМ СПИСКУ ЗВАНИЦА: Огласила се Александра Пријовић након што је фолкер открио детаље са свадве Живојиновића

Фото: Инстаграм

Наиме, Аца је одлучио да публици објасни, зашто се тада није појавио на догађају који је уздрмао српску естраду, а тим поводом се сада огласила и Прија.

- Између посла и пријатељства определили су се за посао. У свету естраде, и свадба је посао. Зато је свадба организована у четвртак, да би певачи могли да раде преко викенда.

- На свадби нисмо били Цеца, Шабан и ја, јер смо знали да нас зову као извођаче певачких радова, а не као пријатеље породице - написао је Лукас у својој књизи.

Александра Пријовић одговорила је Лукасу након прочитаног одломка из књиге.

- Неко ми је послао да то прочитам, тај одломак. Ја не знам за ту ситуацију и како се то десило. Не знам да ли је требало да буде гост, није био на мом списку званица свакако. Ја Ацу јако поштујем, имамо супер однос. Кад га видим, поздравимо се, пољубимо и попричамо. Ми смо имали преко 700 званица на свадби. Већину гостију нисам ни знала. Много више их је било са Филипове стране, тако да сам људе тек тамо упознала. Ја никада никог нисам звала на неку прославу да би певао. Мене кад неко позове на славље подразумева се да ћу отпевати нешто - рекла је Александра, а преносе медији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)