БОГАТИ ПРЕКО НОЋИ: Серија "Коло среће" на јесен стиже на ТВ Прва

Ј. Бањанин

02. 07. 2021. у 11:39

ШТА се догоди када вредна и скромна самохрана мајка двоје одрасле деце, која се сама бори са свим недаћама живота у малом месту, доживи обрт какав се дешава реткима и постане једна од најбогатијих особа у земљи, сазнаћемо од јесени на ТВ Прва у новој домаћој серији радног назива "Коло среће".

БОГАТИ ПРЕКО НОЋИ: Серија Коло среће на јесен стиже на ТВ Прва

Фото Н. Скендерија

Снимање прве сезоне, која ће имати најмање 200 епизода, почело је у четвртак у студију продукције "Смарт медија" у Београду. Сценарио је адаптирао Душан Јанковић, а режију потписују Владимир Алексић и Милан Коњевић.

- Серија приказује живот у малом месту поред Београда у коме главна јунакиња ради на пијаци и од тога издржава породицу. Она има веома јаку моралну вертикалу, изузетно је посвећена најближима и управо она добија главну премију на лотоу. Серија ће највише осликавати како изгледа трансформација, и да ли уопште постоји особа која оствари оно што је свакоме од нас животни сан, да се обогати преко ноћи, као и како се мења понашање њене околине сходно новом податку - најављује Светлана Дрињаковић, директорка продукције "Смарт медија".

Главна улога, Маре Ракетић, припала је нашој познатој глумици Нели Михаиловић, која истиче да јој је велико задовољство што јој је понуђен овако занимљив и инспиративан лик.

- Мара је храбра, јака, стабилна и надасве емотивна жена, која има тајну грешку из младости и покушава да је исправи. Остала је без мужа и бори се за опстанак своје породице, и, у тим околностима добија на лутрији и постаје веома богата. Да ли ће Мари тај новац помоћи да искупи грех из младих дана и да ли ће стићи до свог циља, гледаоци ће откривати током многобројних епизода. Ово је велики задатак и залогај за мене и очекујем да буде напорно, али и да резултат буде одличан и да окупи породицу испред ТВ екрана, тако да једва чека следећу епизоду - каже Нела Михаиловић.

Из жанра теленовеле, како објашњава редитељски двојац, серија прераста у романтични трилер, а крај сваке епизоде биће напет и држаће нас у неизвесности. Сценариста Душан Јанковић додаје да "Коло среће" има много драме, мистике, интриге, љубавних заплета и да ће дати одговор, који је у данашње време изузетно важан, да ли смо заиста богати, када имамо све оно што новац не може да купи.

ЕКИПА ГЛУМАЦА

УЛОГЕ у серији "Коло среће" ће тумачити и бард нашег глумишта, Војислав Воја Брајовић, као и Љиљана Драгутиновић, Зоран Пајић, Јелица Сретеновић, Иван Заблаћански, Љубинка Кларић, Андреј Шепетковски, Јана Милић Илић, Горан Радаковић, Вјера Мујовић, Миленко Павловић, Тијана Печенчић, Дубравко Јовановић...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)