СВИ КОСТИМИ СУ МИ СЕ РАСПАЛИ ОД ЗНОЈА: Лепа Брена открила - Мајка ми је шила по два - три иста, да бих имала један сув

Novosti online

29. 06. 2021. у 10:02

ЛЕПА Брена од самог почетка каријере важила је за певачицу која је на музичку сцену, поред новог жанра, унела и до тада невиђени сценски и модни идентитет. Кратке сукњице, шљокице и ресице биле су њен заштитни знак, а она се са сетом у гласу присетила тог времена и објаснила зашто данас нема ниједан од тих костима.

СВИ КОСТИМИ СУ МИ СЕ РАСПАЛИ ОД ЗНОЈА: Лепа Брена открила - Мајка ми је шила по два - три иста, да бих имала један сув

Фото: Инстаграм

- Веровали или не, нисам успела да сачувам ниједну хаљину и ниједан комплетић из периода од 1982. до 1990. године зато што су се сви они распали од зноја због оних мојих чувених „два концерта дневно“ - рекла је Лепа Брена и додала:

- Све те костиме ми је шила моја мајка и правила је увек два-три иста да бих један сув имала за први концерт у 18 сати, а други за концерт од 20 сати. Пошто се сви сећамо како су изгледали моји концерти и колико енергије сам остављала на бини, остала сам без костима, али сачувала сам успомене.

Лепа Брена је нагласила да због тога посебно жали, јер би многе хаљине из тог периода данас биле прави модни раритети. Она је објаснила и шта ради са гардеробом коју због природе посла често купује, али не може да је носи више од једанпут.

- Мој посао је такав да сву гардеробу, како приватну, тако и сценску, поклањам својим другарицама и пријатељицама - објаснила је Брена.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)