ОДУШЕВИО У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Босанац који пева војвођанским нагласком поново међу најбољима (ВИДЕО)

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 12:27

О МАХИРУ Мулалићу, такмичару „Звезда Гранда“ прича се већ месецима уназад. Овог пута одушевио је публику феноменалним извођењем веома захтевних песама.

ОДУШЕВИО У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Босанац који пева војвођанским нагласком поново међу најбољима (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Наиме, Махир је синоћ певао једну од најлепших балада Здравка Чолића "Ти си ми у крви", а након тога је публику и жири развеселио песмом "Жени нам се Вукота" и на одушевљење свих прошао у финале.

Млади певач је, нажалост, у току такмичења имао смртни случај у породици - преминула је његова мајка, након чега је пропустио један круг, али је и после велике трагедије успео да се врати у такмичење и буде један од најбољих.

Али оно што сви памте је то да је Махир у такмичењу извео песму "Не волем" покојног Ђорђа Балашевића.

Ову нумеру нисмо до сада имали прилике да чујемо у "Звездама Гранда", а и представља велику одговорност јер ју је ипак певао легендни Панонски морнар.

- Пошто сам љубитељ великог Ђорђа Балашевића, а ја који волим изазове сам објеручке прихватио улогу Намћора и дао све од себе да ту изведбу донесем на свој начин. Јако ми је жао што нас је Ђоле напустио, јер сматрам да би својим присуством могао још више допринијети култури и уздизању писмености на нашим просторима - рекао је Махир за београдске медије и потом открио чија је била идеја да отпева баш ту песму.

-Управо је Марија (Шерифовић) предложила "Намћора". С обзиром на то да сам од раније знао песму, није ми требало пуно времена да се још више уживим у њу. Велико ми је задовољство било извести ову нумеру - изјавио је певач.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)