ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ОСТВАРИЛА СВОЈ ПЛЕМЕНИТИ ЦИЉ: "Хвала до неба добрим људима из Министарства пољопривреде и ветеринарима" (ФОТО)

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 11:29

СЛУЧАЈ рањене кобиле и ждребета који су живели у нехуманим условима на хипордому у Крагујевцу тресао је ових дана друштвене мреже.

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ОСТВАРИЛА СВОЈ ПЛЕМЕНИТИ ЦИЉ: Хвала до неба добрим људима из Министарства пољопривреде и ветеринарима (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Певачица Јелена Карлеуша делила је фотографије на свом Инстаграм и упутила апел за помоћ животињама надлежнима за овај случај.

Данас је Јелена објавила срећне вести - да су кобила и њено ждребе збринути и захвалила Министарству пољопривреде брзој реакцији.

- Велико хвала Министарству пољопривреде, које је задужено за здравствено збињавање животиња, што је одмах реаговало на мој апел. Рањена и измучена кобила и њено ждребе, који су се у нехуманим условима налазили на хиподрому у Крагујевцу, без воде, везани - спашени су.

- Кобили је рана на грудима прегледана, санирана и добила је и добијаће антибиотску терапију! Хвала до неба добри људи из Министарства пољопривреде и ветеринарима који су отишли на терен! Љубав према животињама је племенита и показује какви смо људи или нељуди - написала је Јелена на свом Инстаграм профилу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)