ДАРКО ЛАЗИЋ ИМА НОВУ ДЕВОЈКУ? Певач воли млађе црнке - "Данас је она, сутра нека друга" (ФОТО)

Novosti online

23. 06. 2021. у 21:10

ПЕВАЧ Дарко Лазић није дуго самовао након што га је пре четири месеца оставила вереница Марина Гагић. Он је однедавно у вези са певачицом Барбаром Бобак, која се појавила и у једној емисији овогодишњег такмичења за "Звезде Гранда".

ДАРКО ЛАЗИЋ ИМА НОВУ ДЕВОЈКУ? Певач воли млађе црнке - Данас је она, сутра нека друга (ФОТО)

Фото: Инстаграм/darkolazicofficial

Барбара има 22 године и из Футога је, код Новог Сада. Како наш извор близак Лазићу наводи, она и певач се познају дужи период, а и неколико пута су заједно певали по Београду и Србији на весељима, али и по клубовима широм дијаспоре. Међу њима су постојале варнице још од првог сусрета, али Лазић, који је тада уживао у љубави са Марином, није ништа покушавао. Они су све време певачеве љубави са Гагићевом остали у контакту преко друштвених мрежа, а чим је раскинута веридба с Марином, предложио је Барбари да се виде, што је она одмах прихватила. Они тренутно уживају у вези, али све време покушавају да од ширег круга људи сакрију да су заједно. Ипак, неколико пута су виђени заједно по ресторанима и на сплаву на који Лазић често излази, тако да су његови блиски пријатељи упознати са тим да ужива у новој љубави.

Иначе, у медијима се пре извесног времена појавила вест да једна неафирмисана певачица већ неколико година покушава на сваки начин да се приближи Лазићу и да жели по сваку цену да буде са њим и да му роди дете, па многи сматрају да је Барбара та певачица и да је у својој намери и успела. Иначе, Барбара Бобак се појавила и у такмичењу за "Звезде Гранда", где је конкурисала за директни пролазак у четврти круг. Она је била Милијев кандидат, али није наишла на благонаклоне коментаре жирија, који нису били одушевљени њеним певањем.

- Исфолирано си певала - рекла јој је Снежана, док је Саша био речитији.

- Тешко да можеш са оваквим певањем и коментарима да дођеш до четвртог круга, то би био велики залогај. Ја мислим да би ти требало да кренеш од следеће сезоне од првог круга, тако да те сада не пуштам - рекао јој је Саша.

Новинари су ступили у контакт са Лазићем, који није био срећан када је чуо зашто га зовемо.

- Ја сам у иностранству, немам коментар на то. Данас је она, сутра ће бити нека друга. Имам важнија посла - рекао је Лазић, док певачица није одговарала на наше поруке.

Барбара провоцира изазовним фоткама

Дарко Лазић очигледно воли млађе црнке, па тако његова нова девојка Барбара неодољиво подсећа на његову бившу вереницу Марину. Барбара редовно поставља слике на свој Инстаграм профил, где често своје пратиоце почасти изазовном фотографијом у купаћем костиму, на које очигледно ни Лазић није остао имун.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)