СЛАВЕН ДОШЛО О ТЕШКИМ ТРЕНУЦИМА: Срећа је заправо мир!

Novosti online

21. 06. 2021. у 22:56

ГЛУМЦА Славена Дошла смо упознали 2015. године када се први пут појавио на филмском платну у филму "Поред мене" и "Панама". Након тога његова глумачка каријера кренула је узлазном путањом, и те године је постао миљеник публике. Међутим, мало ко зна кроз шта је све пролазио због изненадне и велике популарности.

СЛАВЕН ДОШЛО О ТЕШКИМ ТРЕНУЦИМА: Срећа је заправо мир!

Foto: Printskrin Youtube/ MONDO PORTAL

- Та 2015. година је за мене била много интензивна. Тада се управо и дешавало све то што кажеш да глумци прибегавају алкохолу. Код нас је то све нормално. Попијеш пет ракија чим седнеш негде, тако сам и ја исто. Не могу рећи да ми није било забавно у том тренутку. После сам некако преформулисао све те ствари. Доста сам ја лутао у свему томе, шта бих ја, како бих ја? Како ја уопште желим да живим? Прво нисам био ни свестан одређених ствари, а већина тих прича у суштини није баш ни за препричавање иако су доста духовите. То су били ти фестивали, идеш с места на место, упознајеш разне људе па имаш неку слободу која ти некако даје подршку да можеш да радиш шта хоћеш - прича глумац.

Глумац објашњава и како је одлучио да преброди тешке тренуке.

- Сви смо прошли те неке периоде. У једном тренутку мораш да се сабереш, па да кажеш себи: 'Ајде океј, шта те занима заправо?' Није живот само провод. Глумац Вил Смит је баш причао о томе да сви мисле да је срећа уживање. Знаш, као што више уживања у свему, али срећа је заправо мир - закључио је Славен.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)