НЕЋУ ИМ УСКРАТИТИ КОНТАКТ СА ОЦЕМ: Након што су јој враћени синови Тања Савић говорила о помирењу са мужем

Novosti online

21. 06. 2021. у 21:50

ТАЊА Савић је стигла у Београд са својим синовима, а на београдском аеродрому су их дочекали, осим медија, и породица - сестра Биљана, брат Томица, као и њихова деца.

НЕЋУ ИМ УСКРАТИТИ КОНТАКТ СА ОЦЕМ: Након што су јој враћени синови Тања Савић говорила о помирењу са мужем

Фото: Инстаграм/Тања Савић

Сусрет дечака са породицом је био емотиван, а певачица је рекла да је коначно срећна. Ипак, о мужу није желела да много говори, осим да нема шансе да му се врати.

Foto: Фото: Instagram.com/tanja_savic_private

Како se сазнаје, Душан је молио Тању да остане са синовима у Аустралији, обећавао је да ће се променити, да више неће имати испаде и бити љубоморан, али га је она игнорисала. Савићева је донела одлуку да Душану не опрости агонију кроз коју је пролазила 15 месеци. Она не може да заборави шта се све издешавало, како је без њеног знања одвео синове на Голд Кост и чак често бранио да комуницирају с њом.

А да Душан жели да буде с певачицом, јасно је из његове изјаве.

- Волим их све троје више него ишта, желим да будемо сви заједно што пре, као што би требало - рекао је Јованчевић, који је до само пре неки дан истицао да је поднео захтев за развод брака од Тање.

- Агонија је готова. Било је много узбуђења, суза, среће. Деца су емотивно реаговала када смо се срели, али не могу да објавим снимак зато што смо били у суду. Када сам их видела, рекла сам им: "Где сте до сад? Порасли сте". Они су само понављали "мама, чекали смо те. Гледали смо када ћеш да дођеш". Били су много узбуђени - рекла је Тања која само што није заплакала од среће. Певачица је рекла да иду у њен стан у Смедереву да прославе са породицом, као и да ће тамо живети са синовима.

- Славићемо, биће ручак за породицу. Сестра ће ми помагати око њих. Живећемо у Смедереву. Што се тиче старатељства, то ћемо тек решити. Не смем ништа даље да говорим, због суда. Најбитније ми је да сам узела децу - рекла је певачица. Наша екипа питала је Тању шта мисли о његовој изјави, и жељом да буду заједно, на шта је она поручила:

Фото: Инстаграм

- То је његово мишљење. Не бих да коментаришем Душана, не бих да се помирим с њим. Још не знам процедуру за виђање деце, али сигурно не желим да их одвојим од оца, желим да буду срећни. Није битно какве су околности. Нећу им ускратити контакт са оцем - рекла је она.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)