КАЈИ ЈЕ ОВА ПЕВАЧИЦА КУМОВАЛА НА ВЕНЧАЊУ, А ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА СЕ РАЗВЕЛА: Биле су нераздвојне - пријатељство пукло после туче

Новости онлајн

20. 06. 2021. у 10:29

ПЕВАЧИЦА Катарина Каја Остојић иза себе има три брака, а сада је срећу пронашла крај фудбалера Матеа Павловића са којим је већ неко време у вези.

КАЈИ ЈЕ ОВА ПЕВАЧИЦА КУМОВАЛА НА ВЕНЧАЊУ, А ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА СЕ РАЗВЕЛА: Биле су нераздвојне - пријатељство пукло после туче

Фото: Инстаграм

Иако није познато да ли ће Каја четврти пут рећу судбоносно "да", опште је познато да је 2009. стала пред олтар са некадашњим кошаркашем Урошем Дувњаком.

Њиховој љубави кумовала је певачица Маја Маријана која их је венчала. Међутим, њихово пријатељство је убрзо пукло.

Фото: Принтскрин

Наиме, њих две су била нераздвојне, а онда је уследио крах пријатељства. Наиме, Кају је увредила и повредила једна изјава њене куме, у којој се очигледно пронашла након што је претучена у једном клубу.

- Певачице би имале чиме да се подиче и жао ми је што то не истакну у први план, већ доводе себе у ситуацију да их људи памте само по скандалима - рекла је тада Маријана након што је Остојићеву претукао мушкарац који је био заљубљен у њу.

Подсетимо, Урош и Каја венчали су се 14. јула, 2009. године у општини Звездара. Венчање је било тајно и интимно, и церемонији је присуствовала њихова најужа родбина, пријатељи и кумови. Сведок на венчању Каји је била њена колегиница Маја Маријана, док је Урошу кум био пријатељ из детињства. Прву годишњицу брака су прославили у Словенији.

Њихов брак је кренуо низбрдо када се Урош вратио у Србију, па су се споразумно и без тешких речи развели крајем 2010. године.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)