ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА: Ово није певачево право име, ево шта му пише у личној карти!

Novosti online

18. 06. 2021. у 16:56

ПЕВАЧ Жељко Бебек, некадашњи члан групе "Бијело дугме", недавно је открио неке занимљивости о себи, а између осталог, признао је и да Жељко није његово право име.

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА: Ово није певачево право име, ево шта му пише у личној карти!

Fото А. Стевановић Живковић

- Ја сам уствари Желимир, али ме никад нико не зове тако. То стоји у документима и кад прочитају људи то у документима, онда кажу “Ја мислио ти Жељко”. Кад смо сарађивали овде у студију, па кад бисмо хтели на Инстаграму да објавимо да смо радили заједно, онда напишемо Бранимир, Желимир и Звонимир. Мирољупци, миротворци – испричао је он, мислећи на сарадника Бранимира Михаљевића и сина Звонимира, с којим је снимио и дует.

Уз то је открио и да људи често погрешно мисле да је рођен у Бугојну.

- Невероватно је да се о томе толико расправљало. То је вероватно зато што је на Википедији неко некада давно написао да сам рођен у Бугојну. Истина је да сам имао ширу фамилију у Бугојну. Често сам као дете проводио тамо време, па су онда неки Бугојанци који су утицали на Википедију написали то мислећи да сам се родио у Бугојну. Заправо је моје порекло из Херцеговине, из Вељака, а рођен сам у нашем лепом Сарајеву – истакао је Бебек у подкасту Вечерњег листа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)