ЉУБАВНИ ЖИВОТ ГОРАНА БРЕГОВИЋА ЈЕ ЗА ФИЛМ: Прву жену упознао у стриптиз бару, волео славну глумицу, а онда и манекенку, певачицу..

Novosti online

18. 06. 2021. у 00:09

ЉУБАВНИ живот Горана Бреговића био је више него буран, а многи тврде га страст према женама није напустила ни у осмој деценији.

ЉУБАВНИ ЖИВОТ ГОРАНА БРЕГОВИЋА ЈЕ ЗА ФИЛМ: Прву жену упознао у стриптиз бару, волео славну глумицу, а онда и манекенку, певачицу..

Фото: М. Анђела

Иако је недавно закорачио у осму деценију, љубавни живот Горана Бреговића и даље интригира јавност. Музичар  иза себе има и те како буран живот који када би се преточио у филм, засигурно би био један од најгледанијих.

Од тренутка када је са као тинејџер појавио у свету музике, па све до данас био је предмет обожавања припадница лепшег пола, а жене и данас не могу да смире страсти према харизматичном музичару који истиче да живи "разузданим животом".

Или како би он знао да каже момачким. Једном приликом испричао је да се страст према женама родила са свега 17 година када је свирао у једном стриптиз бару и био поносан што има прилике да види више голих жена него његови вршњаци тада. У то време, упловио је у везу са јавности непознатом Јасенком коју је упознао док је свирао у стриптиз клубу. Из те љубави родила се његова прва ћерка Жељка и тако у раним двадесетим постао отац.

Данас она живи у Аустралији и има двоје деце. Ни пола века касније, поред музике, заводљивост и страст према женама не јењава. Од када је упловио у "Бијело дугме" о многим лепотицама у јавности није желео много да се хвали, али су зато оне говориле уместо њега.

Фото: Промо

Прва јавна личност која није могла да одоли на шарму овог музичара била је глумица Маја Сабљић која је признала да је на снимању филма "Личне ствари" 1979. године оставио без даха својом ставом... Имала је свега деветнаест година, а Бреговић десет више.

Даље приче које круже за све оно што је музичар радио јавно, иде у прилог причи која се месецима препричавала у јавним круговима. Осмадесетих година као новинарка Алка Вуица дошла је у Сарајево да за загребачки магазин "Полет" уради интервју са чланом из гупе "Бијело дугме".

Пре самог почетка разговора Бреговић јој је тада наводно рекао:

- Ти ниси дошла због интервјуа, него ради удаје - што је било почетак њихових јавних произивки.

Тада су многи говорили да између њих постоји нека тајна веза, а убрзо јој је посветио и чувени хит "Педикулис пубис" што са латинског превода значи стидне ваши. Тада је Алка побеснела и дуго није причала са Гораном.

Фото Теодора Ћирић

Међутим ту није био крај, музичар у највећем зениту славе није остао имун на најпопуларију манкенку Љиљану Тицу са којом се забављао две године. У јавности су отворено говорили о својој љубави.

Али, након раскида, манкенка је за јавност испричала да је веза била веома бурна, те је она истакла да је била љубоморна и посесвина. У сећању на ову љубав посветио јој је песму „Битанга и принцеза“. Неколико година касније Љиљана се удала за добро ситуираног Немаца и напустила земљу.

Када су Бреговићу излети досадили, решио је да скраси и 1993. године венчао се са Џенаном Суџуком, са којом данас има три ћерке.

Фото: Н. Фифић

(Курир)


 


 


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)